FILMEZZUNK.HU
Érdekességek a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet című filmről

15 érdekesség, amit tuti, hogy nem gondoltál volna a Zsivány Egyesről

14974

Érdekességek – Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet 

A Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet (eredeti címén: Rogue One: A Star Wars Story) egy amerikai űropera, mely a Csillagok háborúja filmsorozatnak része, azonban nem csatlakozik szorosan az egyéb részekhez. A történet az Egy új remény előtt nem sokkal játszódik, mikor is a lázadók egy kis csapata el akarja lopni a Halálcsillag tervrajzait. A nagy sikerű produkcióról most megtudhatsz 15 olyan dolgot, amit nagy valószínűség szerint nem gondoltál volna.

Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (2016) – Kritika

15. A filmben Tarkin tábornokot ugyanaz a Peter Cushing játssza, aki ezt már az 1977-es Egy új reményben is tette – és aki 1994 óta halott. A színész arcvonásait ugyanis számítógépes effektekkel keltették életre, és montírozták utólag a Cushingra amúgy is hasonlító Guy Henry arcára. (Aki Sherlock Holmes szerepében egyszer már volt Cushing utódja.)

14. A Zsivány Egyest Gareth Edwards rendezte – de a producerek nem voltak teljesen elégedettek az általa összerakott első változattal. Így pótforgatást rendeltek el néhány új jelenet és képsor erejéig, amit már Tony Gilroy vezényelt le, és aki ezért 5 millió dolláros gázsit kapott.

15 érdekesség, amit tuti, hogy nem gondoltál volna a Zsivány Egyesről

13. Az összes eddigi Star Wars-filmben szerepel a „valami rossz érzés fogott el” kifejezés ilyen-olyan változatban. Ezúttal a droid K2-SO kezdi el mondani, de félbeszakítják, mielőtt befejezhetné.

12. Ez az első olyan Star Wars-film, aminek az elején nem láthatjuk az ikonikus, az űr háttere előtt felfelé kúszó, bevezető szöveget.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·