FILMEZZUNK.HU
10 vadonatúj film, melyet mostanában forgatnak

10 vadonatúj film, melyet mostanában forgatnak

11538

10 vadonatúj film, melyet mostanában forgatnak

A rendezők és filmesek szeretnek bemutatni egy kis ízelítőt készülő filmjükből, bemutatva egy-két részletet kedvenc hőseink mindennapjaiból. Természetesen nem minden derül ki, csak miután a premier kijön. Íme néhány népszerű film, melynek folytatása hamarosan megjelenik.

(1) Elle Fanning és Angelina Jolie a Demóna 2-ből.

 

View this post on Instagram

It's bring your mom to work day on the #Maleficent2 set!!!!! ✌?

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

Elle Fanning megosztott egy képet Angelina Jolie-val az Instagram-on a a Demóna 2 forgatási szünetében. 2019-ben érkezik a kedvelt film premierje, a cselekményt azonban titkok övezik.

(2) James Cameron 4 Avatar részt forgat egyszerre.

Az Avatarrajngók számára jó hír, hogy készül az Avatar 2. James Cameron tervezi, hogy a 3-5. részeket is leforgatja egymás után. A főszerepet ismét Sam Worthington (Jake Sully) és Zoe Saldana (Neytiri) kapta meg. Ezúttal szülőkké válnak, és újabb küzdelmeket élnek át a Na’vi-k megmentéséért. Az Avatar 2 premiere 2020-ra várható. Cameron onnantól kezdve évente akar egy részt a nagyközönség elé tárni.

View this post on Instagram

Dots and Bowie ? #avatar #bts

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

(3) A Mulan is megkapja élőszereplős változatát

 

A szépség és a szörnyeteg sikeres filmadaptációja után a Disney Studio megpróbálkozik élő színészekkel filmre vinni a Mulan című rajzfilmet is. A premiert 2020-ra tervezik. A Walt Disney Studios sok ideig kereste azt a színésznőt, aki tökéletesen megszemélyesíthetné a bátor lányt, aki háborúba indult beteg apja helyett. 1000 fiatal tehetség igyekezett elnyerni a rendező tetszését. Végül a kínai színésznő és énekesnő Yifei Liu kapta meg a szerepet. Kíváncsian várjuk, ki kapja meg Mushu, a sárkány szerepét. Az 1998-as rajzfilmben Eddie Murphy-től kölcsönözte hangját.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·