FILMEZZUNK.HU
Instant család (Instant Family, 2018)

Magyar nyelvű előzetest kapott Mark Wahlberg új komédiája

2676

Instant család (Instant Family, 2018)

Megérkezett a Mark Wahlberg és Rose Byrne főszereplésével készített Instant család című komédia első előzetese. Mark Wahlberg és Rose Byrne – szeretnének örökbefogadni, és rögtön három gyerekük lesz! Az INSTANT CSALÁD című vígjáték január 24-én érkezik a mozikba, nézd meg a magyar nyelvű előzetest!

Az eredetileg februári premierdátummal rendelkező film tesztvetítései során olyan magas pontszámot ért el, amit az elmúlt évtizedben egy Paramount-film sem, így mindenképp érdemesebbnek tartotta a stúdió egy jóval frekventáltabb időszakban, a Hálaadás környékén bemutatni, abban a reményben, hogy esetleg olyan remek bevételt ér el, mint a The Blind Side vagy a Wonder, melyek szintén a semmiből lettek 100 milliós sikerek.

Az író-rendező Sean Anders (Megjött apuci filmek) életéből merített valós események inspirálták a filmbéli Ellie és Pete történetét. A sikeres pár abból él, hogy házakat újítanak fel, és eladják őket. Amikor felmerül a családalapítás ötlete, megrettennek a gondolattól, hogy „vén szülék” lesznek, mire a gyerekük diplomázik, és viccből felmerül, hogy mi lenne, ha örökbe fogadnának egy 5 éves gyermeket, és úgy tennének, mintha már öt éve szülők lennének. Amikor azonban komolyan foglalkozni kezdenek az örökbefogadással, és rájönnek, hogy sok jót tehetnek vele, úgy döntenek, hogy nevelőszülőkként magukhoz vesznek egy fiatal fiút vagy lányt. Meglepő módon egy tinédzserrel találják meg legjobban a közös hangot. Ráadásul ennek a tinédzser lánynak van még két kisebb testvére is! Fenntartásaik ellenére Ellie és Pete magukhoz veszik mindhárom csemetét. Ahogy az összetartó tesók befonódnak életük szövetébe, Ellie és Pete nevetések és könnyek közt tapasztalják meg, milyen is egy igazi család.

10 legjobb film Mark Wahlberg-től, amit vétek lenne kihagyni

(Forrás: sg.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·