Destroyer (2018) - Előzetes

Nicole Kidman keményebb, mint valaha a Destroyer előzetesében

413

Destroyer (2018) – Előzetes

Azt figyeltem meg, hogy az emberiség hajlamos arra, hogy elfelejtse, Nicole Kidman egy kiváló, hatalmas tehetséggel rendelkező színésznő. Ahhoz pedig, hogy ezt sokan ismételten felismerjék arra van szükség, hogy mindenféle szépítő smink nélkül, glamúrtól megtisztultan, hétköznapi lepukkantsággal jelenjen meg a mozivásznon, írja a puliwood.hu. Vagy kicsivel nagyobb orral, ahogy tette azt az Órák című filmben. Emberek, Kidman ugyanígy kiváló volt a Tágra zárt szemekben, a Dogville-ben, valamint a Hatalmas kis hazugságokban is! Mindezt figyelembe véve nagyon úgy tűnik, hogy a Destroyer oda kerül pályafutásának legjobbjai közé.

A Destroyer Karyn Kusama legújabb rendezése (aki a remek Invitationt, valamint a Jennifer’s Body-t is rendezte), mely egy rendőrnő kálváriáját mutatja be. A rendőrnő (Kidman alakításában) egy rablóbandát próbál lefülelni, miközben saját problémás múltjával és hibáival is konfrontálódni kényszerül.

Az előzetes egy rendkívül erőteljes film ígéretét kelti, amely kivívhatja mind a drámaibb alkotások, mind pedig a kőkemény zsarufilmek kedvelőinek elismerő csettintését, ezen kívül a különböző dicsérő kritikákból kivágott idézetek mind arra engednek következtetni, hogy az alkotók igazán nem bánnák, ha majd egy-két nagyobb díjjal is megdobnák őket. Az államokban december 25-én mutatják be a filmet.

10 legjobb Nicole Kidman film, amit mindenképpen látni kell

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download