FILMEZZUNK.HU
Christopher Lloyd – 8 meglepő érdekesség a legendás időutazóról

Christopher Lloyd – 8 meglepő érdekesség a legendás időutazóról

10347

Christopher Lloyd érdekességek

A háromszoros Emmy-díjas színészt, Christopher Lloyd-ot olyan kiváló alkotásokban láthattuk, mint a Száll a kakukk a fészkére, a Kedvenc marslakóm, vagy pályafutása talán legnagyobb sikere, a legendás Vissza a jövőbe trilógia. Karrierje során közel 80 filmben és sorozatban szerepelt. A legendás színész a napokban ünnepli születésének a 85. évfordulóját, melynek alkalmából hoztunk néhány dolgot, amit talán ti sem tudtatok róla. 

Vissza a jövőbe

1) Christopher Lloyd neve is felmerült Jack Torrance szerepére az 1980-as Ragyogás című filmben, amit végül Jack Nicholson kapott.

2) Christopher egy negyedik Vissza a jövőbe-filmet is le akart forgatni, amiben az ősi Rómába tér vissza Doki és Marty. Terve azonban mindmáig nem valósult meg.

Vissza a jövőbe (Back To The Future, 1985)

3) A Váratlan utazás című sorozatban több híres színész is feltűnik, többek között Christopher Lloyd is, aki tanárként érkezik Avonlea-ba és új meglepő módszerekkel tanítja a történetet a gyerekeknek (3.évad, Új szemlélet).

4) Amikor Brown doki megcsókolja Clara Claytont a Vissza a jövőbe harmadik részében, az volt szülinapos színészünk első csókja a filmvásznon, valaha. Pedig 48 éves volt, 46 filmben szerepelt és 15 éve játszott.

Vissza a jövőbe

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · ·