FILMEZZUNK.HU
10 Ryan Reynolds film, amit kár lenne kihagyni

10 Ryan Reynolds film, amit kár lenne kihagyni

44733

Ryan Reynolds legjobb filmjei

Napjaink egyik legfelkapottabb sztárja, Ryan Reynolds Vancouver-ben született 1976. október 23-án, a család 4. gyermekeként. Születésnapja alkalmából ezúttal az ő eddigi filmes pályájából szemezgettünk és állítottuk össze a 10 kedvenc filmünket. Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Ryan Reynolds produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

10. Csak barátok (Just Friends, 2005)

Chris (Ryan Reynolds) és Jamie (Amy Smart) nagyon jóban vannak egymással, igazi jó barátok. Chris azonban többet akar, fülig beleszeret a lányba. Mikor biztos lesz benne, hogy a dologból nem lesz semmi, úgy dönt, új életet kezd. Tíz évvel később sikeres férfiként tér vissza oldalán egy csinos hírességgel. Szerelme azonban nem múlt el, ezúttal ismét meg kell küzdenie Jamie szerelméért.

Csak barátok (Just Friends, 2005)

Tudtad, hogy…?

… több mint 4 órába telt, mire Ryan Reynolds “kövér arcát” felrakták?

9. Védhetetlen (Safe House, 2012)

Matt Weston (Ryan Reynolds) a CIA egyik védett házában tölti mindennapjait Fokvárosban. Szeretné áthelyeztetni magát Párizsba, ahol barátnője is dolgozik. Ám az egyik nap megérkezik a házba Tobin Frost (Denzel Washington), a volt hírszerző, és egyben az ügynökök első számú ellensége, aki titkosított katonai információkkal kereskedett a feketepiacon. Frost kihallgatását fegyveresek zavarják meg, akik mindenkit megölnek a védett házban, csak Mattnek és Frostnak sikerül meglépniük, ám üldözőik folyamatosan a nyomukban vannak. Sehol nincsenek biztonságban, és Matt arra kezd gyanakodni, hogy a CIA nem kihallgatni akarja Frostot, hanem örökre elhallgattatni.

Védhetetlen (Safe House, 2012)

Tudtad, hogy…?

… a filmet eredetileg a Rio de Janeiro favelláiban forgatták volna, de biztonsági okokból végül elvetették az ötletet?

8. Ezt jól kifőztük! (Waiting…, 2005)

Dean és Monty pincérként dolgoznak a Shenanigan’s nevű étteremben. Dean, miután megtudja, egykori osztálytársa milyen sokra vitte, aggódni kezd a jövője miatt. Montyt azonban mindez nem érdekli, inkább a bulizással van elfoglalva. Egy nap Monty felügyeletére bízzák az újonc pincért, Mitchet, aki így megismerheti a Shenanigan’s összes dolgozóját: Monty exbarátnőjét, Serenát, a menedzsert, Dant és a főszakácsot, Raddimust.

Ezt jól kifőztük! (Waiting..., 2005)

Tudtad, hogy…?

… áprilisi tréfaként a rendező és Luis Guzmán összeverekedtek forgatás közben?

7. Élve eltemetve (Buried, 2010)

Paul Conroy (Ryan Reynolds) az amerikai hadsereg egyik beszállítója Irakban. A férfi egy napon egy hűvös, sötét és meglehetősen szűkös helyen ébred. Az öngyújtója segítségével hamarosan rájön, hogy egy koporsóban van, élve eltemetve. A koporsóban nem sok időre elég a levegő. Talál egy működő mobiltelefont, aminek a segítségével megpróbálja felvenni a kapcsolatot a külvilággal, de valahogy senki sem tud vagy akar segíteni rajta. Úgy fest, egyedül csak magára számíthat.

Élve eltemetve (Buried, 2010) - Ryan Reynolds

Tudtad, hogy…?

… a filmben egyedül Ryan Reynolds-ot látjuk mint húsvér színészt? A többiek csupán telefonon hallhatók. Ezzel az Élve eltemetve (2010) minden idők egyik legminimalistább filmje.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·