FILMEZZUNK.HU
Stallone elképesztően őrült horrorfilmet készít a Rambo 5-ből

Stallone elképesztően őrült horrorfilmet készít a Rambo 5-ből

1743

Stallone elképesztően őrült horrorfilmet készít a Rambo 5-ből

Sylvester Stallonenak igazán érdekes filmötletei és produkciói vannak az elmúlt években – tökéletesen bizonyítván azt a tényt, hogy a színész nem csak egy kiöregedett akciósztár, hanem egy víziókkal és elképzelésekkel teli ötletember, aki Hollywood jóval nagyobb szeletkéjére szeretné rátenni az izmos mancsait, írja a mafab.hu.

Sylvester Stallone fontos szereplője lehet a A galaxis őrzői 2-nek!

A színész jelenleg a Rambo 5: Utolsó vér című Rambo-filmen dolgozik, ám már megvan a következő projektje. Stallone nemrég alapított egy produkciós céget Balboa Production névvel, ami, úgy hírlik, elkezdett dolgozni James Byron Huggins Hunter címet viselő regényének filmadaptációján.

A színész 2009-ben vásárolta meg a könyv megfilmesítésének jogait, mintegy 10 évvel azután, hogy a regény megjelent. A történet – nem meglepő módon – egy Hunter nevű férfi megpróbáltatásairól szól, akire hatalmas szükség van a sarkkörön. Ott ugyanis egy emberfeletti szörny garázdálkodik – és a hadsereg egyetlen reménye Hunter, a képzett és sokat próbált nyomvadász.

Stallone terve az, hogy a Hunterből egy kiforgatott és az eredeti franchise-ba ugyan nem passzoló, mégis valahogy odaillő Rambo-filmet készít majd, és talán nem is olyan nehéz megérteni, hogy miért lenne érdemes (vagy könnyű) összemosni Hunter és Rambo alakját.

Még mielőtt mindenki túlságosan felizgatná magát: a jelek szerint a produkció még igen korai stádiumában van, a cég jelenleg írót keres a forgatókönyvhöz, még nincs rendező, és csak Sylvester Stallone alakja a biztos – illetve a Balboa Production jeleneg egy Samaritan címet viselő, szuperhős-filmen dolgozik. Nem mellesleg Stallonénak is össze kell előbb hozni a most készülő Rambo-filmet, szóvak még jó pár évig nem kerül a mozikba Rambo a horror zsánerében tett, jéghideg kirándulása.

Így készül a Rambo 5-re Sylvester Stallone (videó)

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·