FILMEZZUNK.HU
Madarak a dobozban (Bird Box, 2018) - Előzetes

Új előzetest kapott Sandra Bullock sci-fi thrillerje!

4090

Madarak a dobozban (Bird Box, 2018) – Előzetes

Úgy tűnik megvan az év egyik legjobb thrillerje! A Susanne Bier rendezte poszt-apokaliptikus sci-fiben egy ismeretlen erő tizedeli az emberiséget, amit csak nagyon kevesen élnek túl, és ők is igen szorult helyzetbe kerülnek. Nem tudják, mivel van dolguk, nem látják és nem tudják felismeri: ugyanis amint meglátod azt a valamit, meghalsz. Egy anya ebben a kilátástalan helyzetben kényszeredik arra, hogy két kisgyermekével egy olyan helyre induljon, ahol biztonságban tudhatja a családját, csak épp a két napos utat mindhármuknak bekötött szemmel kell megtennie.

A különleges és erős hangulatú filmben Sandra Bullock játssza a főszerepet olyan nevek mellett, mint John MalkovichSarah PaulsonJacki WeaverTed HollisTrevante Rhodes és Rosa Salazar – a rendezőnőt pedig olyan munkái miatt ismerhetjük, mint az  Esküvő után – amivel Mads Mikkelsen nevét egy csapásra megismerte a filmipar, a Testvérek, a Serena és az Éjszakai szolgálat című minisorozat Hugh Laurie és Tom Hiddleston főszereplésével.

A Netflix tehát ismét egy erős és izgalmas anyagot pakolt össze nagy nevek segítségével – kérdés, hogy a közönség előtt hogyan szerepel majd a film.

Sandra Bullock 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·