FILMEZZUNK.HU
10 film, amiért érdemes lesz moziba menni novemberben

10 film, amiért érdemes lesz moziba menni novemberben

14047

Mozifilmek – 2018. november

A héten beköszöntő november is bőven tartogat számunkra mozis élményeket, így ebben a hónapban is érdemes lesz a széles vászon elé ülni. Ajánlónkban a hónapban debütáló filmeket gyűjtöttük csokorba. A lista bemutatás időrendjébe van állítva!

1. Hunter Killer művelet (Hunter Killer)

A fiatal és zöldfülű Joe Glass kapitány a USS Toledót arra a helyre irányítja, ahol egy új orosz tengeralattjáró 100 láb mélyre süllyedt az északi jégtakaró fagyos vize alatt, amelyet egy amerikai atom-tengeralattjáró is követett. Glass hamarosan rájön, hogy ez nem egy egyszerű baleset volt. A U.S. Navy Seallel összefogva megtalálják az orosz elnököt, akit egy vörös tábornok tart fogva abban a reményben, hogy ki tudja robbantani a 3. világháborút és újraegyesítheti a Szovjetuniót. Glasson múlik, hogy megmentse az elnököt, hogy megbosszulja az amerikai katonák halálát és megakadályozzon még egy világháborút…

Magyar mozibemutató: 2018. november 1.

2. Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody)

A Bohém rapszódia a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története. Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryvel az élen a rocktörténelem egyik legnagyszerűbb koncertjét adják. A Queen nem csupán zenekar, hanem egy család is volt, s máig megihletik a kívülállókat, az álmodozókat és a zene szerelmeseit.

Magyar mozibemutató: 2018. november 1.

3. X – A rendszerből törölve

A Liza, a rókatündér írójának, rendezőjének (Ujj Mészáros Károly) és főszereplőjének (Balsai Móni) új közös filmje, különleges látványvilágú, erős hangulatú, hátborzongató thriller, műfaja kivételes és emlékezetes darabja. A filmben olyan nagyszerű színészeket láthatunk még, mint Kulka János, Básti Juli, Szirtes Ági, Fekete Ernő, Kőszegi Ákos, Schneider Zoltán, Molnár Áron, Olasz Renátó és Szabó Győző.

Magyar mozibemutató: 2018. november 1.

4. Ami nem öl meg (The Girl in the Spider’s Web)

Lisbeth Salander (Claire Foy) nem változott. A múltja nyomasztja, magányos, embergyűlölő és zseniális hacker. Úgy alakul, hogy ismét találkozik a bukott sztárújságíróval, Mikael Blomkvisttal, és ismét kénytelenek elviselni egymást: egy új ügyön dolgoznak együtt. Lisbeth ezúttal egy autista kisfiún próbál segíteni, és így keveredik bele élete legveszélyesebb ügyébe – amelynek szálai az Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséghez, és a svéd arisztokrácia titkolt bűneihez vezetnek. Az elmúlt évtized legsikeresebb krimisorozata sötét és fenyegető hangulata valamint két kiválóan megírt főszereplője miatt válhatott ennyire népszerűvé. A sorozat első részét David Fincher rendezte Daniel Craig és Rooney Mara főszereplésével. A rendező ezúttal a Vaksötét-tel hatalmas sikert aratott Fede Alvarez.

Magyar mozibemutató: 2018. november 8.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·