FILMEZZUNK.HU
10 film, amiért érdemes lesz moziba menni novemberben

10 film, amiért érdemes lesz moziba menni novemberben

14055

5. Szibéria (Siberia)

Egy amerikai gyémántkereskedő Oroszországba utazik, hogy kétes eredetű, ritka kék gyémántokat adjon el. Az üzlet balul sül el, ő pedig szenvedélyes kapcsolatba kerül a kis szibériai falu kávézójának tulajdonosával. Ahogy románcuk egyre bonyolódik, úgy a gyéméntkereskedők álnok világ is, amiből elkeseredetten próbál szabadulni, de nincs kiút…

Magyar mozibemutató: 2018. november 15.

6. Overlord (Overlord)

A D-nap előtti este az amerikai ejtőernyősök az ellenséges vonalak mögé kerülnek, hogy megtegyék, amit kell, hogy a másnapi invázió sikerrel zárulhasson. Ahogy közelednek céljukhoz, rá kell jönniük, hogy a nácik által megszállt faluban nem csupán katonai hadművelet, hanem valami más is folyik. Hirtelen egy náci kísérlet résztvevőjeként találják magukat, melyben természetfeletti erők ellen kell megküzdeniük.

Magyar mozibemutató: 2018. november 15.

7. Nyughatatlan özvegyek (Widows)

Napjaink Chicagójában, egy zaklatott korban Veronica, Alice, Linda és Belle maguk kívánják alakítani sorsukat, miután özvegyként magukra maradtak férjeik alvilági tevékenységeiből származó adósságaikkal. Most együtt igyekeznek változtatni szorult helyzetükön és biztosítani jövőjüket, szembeszállva néhai férjeik ellenségeivel.

Magyar mozibemutató: 2018. november 22.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·