FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Nicolas Cage új, ZS-kategóriásnak ígérkező filmje

Előzetest kapott Nicolas Cage új, ZS-kategóriásnak ígérkező filmje

2047

Between Worlds (2018) – Előzetes

Nicolas Cage az utóbbi években nem igazán tétlenkedett. Szinte már képtelenség fejben tartani, pontosan mennyi produkcióban is tűnt fel. A soron következő produkciója azonban mégis figyelemre méltónak ígérkezik, írja a mafab.hu. Persze nem biztos, hogy mindez jó értelemben vehető.

A színésznek legutóbbi szerepeiben ugyan sikerült megcsillogtatnia igazi tehetségét, bár utóbbi filmjeit nem igazán fogadták a rajongók egyöntetű örömmel, sem a Mandy, sem pedig Szörnyszülők nem kapott igazán ugyanis szakmai elismerést, mégis sokaknak bizakodásra adott okot, hogy Cage csillaga újra felemelkedőben van.

Nemrég azonban napvilágot látott Between Worlds előzetese, amely úgy tűnik sokak elvárásait igencsak alulmúlta. A film története szerint Joe, a kamionsofőr egy szörnyű tűzbalesetben elvesztette feleségét és egyik lányát, Joe másik lánya, Billie pedig kómában fekszik.

A férfi képtelen feldolgozni a gyászt, egy nap azonban megismerkedik Juliával, aki megpróbál segíteni a férfin és a lányon egyaránt. Úgy tűnik ugyanis, hogy Billie a kómából felébredve két világ között rekedt, testét pedig megszállta valami. Van ennél lejjebb?

A 12 legjobb Nicolas Cage film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·