FILMEZZUNK.HU
Ewan McGregor kelti életre a Birds of Prey-film főgonoszát!

Ewan McGregor kelti életre a Birds of Prey-film főgonoszát!

1474

Ewan McGregor kelti életre a Birds of Prey-film főgonoszát!

Nemsokkal azután, hogy először felröppent Black Mask neve a Margot Robbie főszereplésével érkező Birds of Prey-film főgonoszaként, a Deadline jelentése szerint a Warner Bros. hivatalosan is megegyezett Ewan McGregorral (Star Wars-előzménytrilógia és Barátom, Róbert Gida) a karakter eljátszása kapcsán, írja a Puliwood.

Hihetetlen, de ezt a 20 színészt még egyszer sem jelölték Oscar-díjra

Ewan McGregor

Harley Quinn és társai tehát Batman egyik klasszikus ellenfelével, Black Maskkal fognak szembenézni, aki a képregényekben Gotham City alvilágának és egyúttal a szervezett bűnözés egyik kulcsfontosságú figurája. Roman Sionis nem titkolt célja egy ébenfekete maszk mögött megbújva bosszút állni mindenkin, akiket az életében elkövetett saját hibáért okol, köztük Bruce Wayne-nel és a Wayne Vállalattal.

A film történetéről egyelőre nincs sok információnk, így azzal kapcsolatban is csak találgatni lehet, hogy mivel sikerül McGregor karakterének magára haragítania a címszereplő társaságot, vagyis a már említett Harley-t (Margot Robbie), Vadásznőt (Mary Elizabeth Winstead), Fekete Kanárit (Jurnee Smollett-Bell) és Renee Montoyát (Rosie Perez). A 2020. február 7-ére kitűzött Birds of Prey rendezői székét Cathy Yan foglalja el, aki épp a napokban árulta el egy nyilatkozatában, hogy a mozifilmmel a felnőtteknek szóló R-besorolást kívánják belőni, amely mindenképp bizakodásra ad okot így elöljáróban is.

A 10 legjobb film Ewan McGregor-tól, amit feltétlen látnod kell

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · · · · · ·