Heti mozibemutatók: 2016. augusztus 5-től két kasszarobbantó film!

Befutott A kis kedvencek titkos élete 2 első magyar nyelvű előzetese

330

A kis kedvencek titkos élete 2 (The Secret Life of Pets 2, 2019) – Előzetes

A Universal Pictures és az Illumination Entertainment közzétették A kis kedvencek titkos élete folytatásának első előzetesét, amely legalább olyan elborult mókát ígér, mint amilyen az előző felvonás volt, írja a hu.ign.com. A franchise története a családi filmek egyik jól bevált húzására épít, nevezetesen arra, hogy háziállataink valójában nagyon is intelligens élőlények, akik távollétünkben saját titkos életüket élik, aztán mikor fordul a zárban a kulcs, visszavedlenek azokká a gyámoltalan kis lényekké, akiknek a szürke hétköznapokban látjuk őket.

Az előzetes tulajdonképpen egy ízelítő, ami nagyon becsülendő módon nem árul el sokat a történetről, inkább a film egyik jelenetére helyezi a hangsúlyt: Max állatorvoshoz, pontosabban állatpszichológushoz megy, melynek várójában a lehető legőrültebb házi kedvencekkel veti össze a sors – van itt gyilkolásmániás cica, maximalista hörcsög, depressziós kutyus és piromániás macskák. Az tehát garantált, hogy nem fogunk unatkozni a moziban!

Fontos megjegyezni, hogy egy nagy változás is beállt a színfalak mögött, a szexuális zaklatási botrányai miatt egy időre visszavonult Louis C.K. ugyanis nem tér vissza a folytatásra, helyét az a Patton Oswalt vette át, aki Remy hangját adta a L’ecsóban. Max karaktere tehát továbbra is jó kezekben van. Ezt a bemutatót elméletileg több karaktercentrikus előzetes követi majd, szóval bőven el leszünk látva a filmmel kapcsolatos jóságokkal július 4-éig, amikor A kis kedvencek titkos élete 2. debütál végre a mozikban!

A 10 legjobban várt animációs mese 2019-ben

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download