FILMEZZUNK.HU
Demi Moore - 8 meglepő érdekesség a szülinapos színésznőről

Demi Moore – 8 meglepő érdekesség a szülinapos színésznőről

10272

Demi Moore érdekességek

Demi Moore a napokban ünnepli születésének az 61. évfordulóját, melynek alkalmából összegyűjtöttünk néhány megdöbbentő tényt az életéből. 18 éves korára, Demi családja megtapasztalhatta a válás, szegénység, alkoholizmus és öngyilkosság gyötrelmeit. Tudtad, hogy 18 évesen házasodott először? És azt, hogy a modellkedés miatt fejezte be az iskolát? Olvass tovább és megtudhatsz olyan dolgokat az életéből, amiket biztos, hogy nem gondoltál volna.

8 meghökkentő tény Demi Moore színésznőről

1) Drámai gyermekkor

Apja elhagyta a családot, mielőtt Demi megszületett volna és az anyja hozzáment Danny Guynes-hez, egy újsághirdetés szervezőhöz. Bizonytalan munkája miatt a család kénytelen volt időről-időre költözködni, s ráadásul a keresetét a családfő állandóan eljátszotta. Rossz helyzetét csak súlyosbította Demi kancsalsága, amelyet két operációval sikerült rendbe hozni.

2) Színésznővé válás

Demi 18. életéve temetésekkel és esküvőkkel telt. Apja öngyilkosságot követett el, míg Demi férjhez ment egy rockzenészhez, Freddy Moore-hoz. Rövid életű házasságuk nemcsak Mrs. Moore-rá tette Demit; hanem ez indította arra, hogy a színészet felé forduljon, ugyanis Demi és Freddy a híres Nastassja Kinski szomszédságában laktak, aki ösztönözte Demit arra, hogy színésznő legyen.

8 meghökkentő tény Demi Moore színésznőről

3) Modellkedés

Operációi után Demi modellként dolgozott Európában (miután otthagyta a középiskolát), és mára már fémjeléül szolgáló érdes hangját kollekció ügynökként szerezte.

4) Kokain függőség

Első komolyabb filmes szerepét Joel Schumacher 1985-ös Szent Elmo tüze című filmjében kapta. Paradox módon, amíg a filmben egy kábítószerfüggő nőt játszott, addig civilként ő maga is kokainaddikcióval küzdött. A rendező a leszokásban sokat segített Deminek.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·