FILMEZZUNK.HU
8 film, ami miatt még mindig hiszünk az örök szerelemben

10 fantasztikus film a házasságról

26113

A legjobb filmek a házasságról

Az alábbi cikkünkben a házasságról és szerelemről szóló filmekből szemezgethettek. Vannak olyan filmek, amelyek a házasság örömteli és vidám oldalát mutatják be, azonban akadnak olyanok is, amelyek olykor a szürke hétköznapokba engednek bepillantást. A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

Neked melyik a kedvenc házasságról szóló filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

10. Minden végzet nehéz /Something’s Gotta Give, 2003/

Harry (Jack Nicholson) igazán jól ismeri a fiatal nőket, hiszen évtizedek óta csak velük kezd ki. A korosodó playboy arról híres, hogy minden barátnője harminc alatti volt. Amikor azonban egy váratlan szívroham után pár napra kénytelen összeköltözni a sikeres, vele egykorú írónővel, Ericával (Diane Keaton), mindkettőjűben új érzések ébrednek.

Minden végzet nehéz (Something's Gotta Give, 2003)

9. Vejedre ütök /Meet the Fockers, 2004/

Greg Beckur (Ben Stiller) házasodni készül, és szeretné szüleinek is bemutatni menyasszonyát, Pam Byrnes-t (Teri Polo). A férfi nagyon izgul a találkozás miatt, mert a szülei egyáltalán nem hétköznapi figurák. Pam szüleivel (Robert De Niro, Blythe Danner) együtt elindulnak Miami-ba egy lakókocsival, hogy végre találkozzon a két család.

Vejedre ütök 2004

8. Marley meg én /Marley & Me, 2008/

A fiatal házasok nem akarnak fejest ugrani az ismeretlenbe, így úgy döntenek, hogy mielőtt gyereket vállalnak, örökbe fogadnak egy kutyát, akinek a segítségével megtanulhatják, mit jelent a felelősség és a gondoskodás. Választásuk egy Marley nevű, imádnivaló labrador kölyökre esik, aki azonban nehezebb esetnek bizonyul, mint ahogy elsőre gondolták. A zabolátlan eb végigkíséri őket életük minden állomásán.

Marley meg én (2008)

7. Elfújta a szél /Gone with the Wind, 1939/

Az amerikai polgárháború idején játszódó történet főhőse egy georgiai ültetvényes gyönyörű lánya, Scarlett O’Hara (Vivien Leigh). A tüzes és makacs teremtés hiába szerelmes a szomszéd birtokos legidősebb fiába, Ashley-be (Leslie Howard), a fiatalember mégsem őt, hanem unokatestvérét választja. Házasság és pusztulás, születés és halál kíséri végig Scarlett életét, melyben egy különös férfi, Rhett Butler (Clark Gable) válik főszereplővé.

Elfújta a szél (Gone With the Wind, 1939)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·