FILMEZZUNK.HU

A Zsivány Egyes előzménytörténete lesz a következő élőszereplős Star Wars-sorozat

1306

A Zsivány Egyes előzménytörténete lesz a következő élőszereplős Star Wars-sorozat

Alig kezdődött meg az első, hivatalosan bejelentett Star Wars-sorozat, a The Mandalorian gyártása, a Disney máris bedobta a következőt a köztudatba – ami a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet egyik fő szereplője, Cassian Andor előzménykalandjairól szól majd, írja a mafab.hu. Egyesek meglepődtek egy kicsit, hogy Cassiannál sokkal hangsúlyosabb karakterek helyett a lázadók egyik rosszfiúja kapott saját sorozatot – ám érthető, hogy a stúdió és Lucasfilm szeretne valahogy kapcsolódni a már megismert történetekhez, és Cassian azért is remek választás, mert már a Zsivány Egyes kapcsán is kiderül róla, hogy a jó célokért képes rossz dolgokat is elkövetni.

Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (2016) – Kritika

A sorozat története szerint a főszereplő mindenféle kémkedésbe, lehetetlen küldetésekbe és öngyilkosággal is felérő kalandokba keveredik, miközben megpróbálja tartani a galaxisban a reményt, hogy van kiút a Birodalom elnyomó hatalmából. A főszerepet természetesen Diego Luna játssza majd, aki nagyon örül, hogy ismét részese lehet egy csillagközi utazásnak – és bízik benne, hogy a sorozat formátuma lehetővé teszi, hogy kicsit jobban megismerjük Cassiant, neki pedig lehetősége lesz arra, hogy jobban a karakter mélyére ásson.

Hogy ki lesz a rendező, azt még nem tudni, de nem lenne meglepő, ha a Zsivány Egyest is rendező Gareth Edwardsnak valahogy köze lenne a produkcióhoz. Pontos premierdátummal még nem szolgált a Disney – de azt már tudni, hogy a Disney Plusnak keresztelt, valamikor jövőre induló streaming-szolgáltatásuk egyik fő tartalmának szánják. Vagyis: úgy másfél éven belül számíthatunk arra, hogy elindul a tartalom – illetve a felület is, amin nézni lehet majd.

15 érdekesség, amit tuti, hogy nem gondoltál volna a Zsivány Egyesről

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·