FILMEZZUNK.HU
Backtrace (2018) - Előzetes

Sylvester Stallone főszereplésével itt a Backtrace első előzetese

3114

Backtrace (2018) – Előzetes

Sylvester Stallone eléggé elfoglalt mostanság – Hálaadáskor érkezik a Creed II., és közben már forog a Rambo 5 is, amiben a veterán hiába vágyna a csendes, nyugodt vidéki életre, egy kétségbeesett lány segítségkérése miatt kénytelen szembeszállni a mexikói alvilággal, írja a mafab.hu. A filmekben ráadásul nem csak szerepel, hanem aktívan kiveszi a részét a kreatív munkából is – így nehéz elképzelni, hogyan fért bele táncrendjébe még egy film.

Márpedig belefért, és bő egy hónap múlva kerül a mozikba a Backtrace, amelyben Sly egy detektívet alakít, aki egy szökött és amnéziás bankrabló nyomába ered. A filmhez most érkezett meg a friss trailer és a poszter, illetve a hivatalos szinopszis. A film története szerint egy rabló egyedül él túl egy rosszul elsült rablást, és sérülései miatt amnéziában szenved. A börtönben az intézet pszichiátriai osztályára kerül, ahol összeismerkedik egy másik elítélttel és egy orvossal, akik segítenek neki megszökni. Odakint egy új drogot próbálnak ki rajta, hogy visszaszerezzék az emlékeit, hiszen sok pénz forog kockán – míg nyomukban ott lohol a rendőrség és az FBI, és a szer mellékhatásai is nehezítik az életüket.

A filmet Brian A Miller rendezte  Mike Maples forgatókönyvéből, és Stallone mellett olyan nevek tűnnek fel benne, mint Matthew ModineColin EgglesfieldRyan GuzmanChristopher McDonald és Meadow Williams – és december 14-étől lesz elérhető az amerikai közönség számára.

Így készül a Rambo 5-re Sylvester Stallone (videó)

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·