FILMEZZUNK.HU
Kémesítve (12) - hivatalos szinkronizált előzetes #2

Kémesítve (12) – hivatalos szinkronizált előzetes #2

7420

Kémesítve (Spies in Disguise, 2019) – Előzetes

Ez a szuperkémes mozi lehet a következő animációs kedvenc! Meglehetősen ritkán kapunk animációs filmet a kémek világáról, ráadásul a Kémesítve (Spies in Disguise) különlegességét növeli a nívós szereplőgárda is. A Fox Animation, a Chernin Entertainment és a Blue Sky Studios tavaly jelentették be a Spies in Disguise, avagy magyarul Kémesítve című animációs filmjüket, amely egy kémes témájú buddy movie lesz.

Nick Bruno (Jégkorszak 2., Rio, A zöld urai) és Troy Quane (Vadkaland, Karácsony Artúr, 9, Hotel Transylvania) animátorok első rendezésének középpontjában egy vérbeli kém, a minden tekintetben hihetetlen Lance Sterling (Will Smith) áll, aki első a világmegmentésben. Az ő szöges ellentéte Walter (Tom Holland), aki szociális készségekben ugyan nem jeleskedik, viszont az intelligencia és találmányok területén kiváló, ő találja fel azokat az eszközöket, amiket Lance használ a bevetések során.

Váratlan eseményeknek köszönhetően azonban úgy alakul, hogy együtt kell dolgozniuk és a világ sorsa múlik azon, hogy csapattá tudnak-e kovácsolódni vagy sem (az animációs film egyébként Lucas Martell “Pigeon: Impossible” c. ötletes kisfilmjén alapul).

Ha lemaradtál volna, íme az első kedvcsináló is magyar nyelven:

A Kémesítve 2019. december 26-án debütál a magyar mozikban.

https://www.filmezzunk.hu/2019/12/04/10-hihetetlen-disney-tortenet-aminek-valojaban-igazsagalapja-van/

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · · · ·