FILMEZZUNK.HU
Margot Robbie imádta, hogy ronda Erzsébet királynő lehet

Margot Robbie imádta, hogy ronda Erzsébet királynő lehet

3331

Margot Robbie imádta, hogy ronda Erzsébet királynő lehet

Mire vágyhat egy fotómodell külsejű Oscar-jelölt színésznő? Természetesen arra, hogy ronda lehessen, mert ilyet nem lát mindennap a tükörben. Ezt meg is kapta Margot Robbie Két királynő című történelmi drámában, amelyben I. Erzsébetet alakítja. A Harper’s Bazaar magazinnak mesélte el, milyen nagy élmény volt számára, hogy a forgatáson még a stábtagok is viszolyogtak tőle.

Három és fél órát dolgoztak rajtam a maszkosok és a kosztümösök, hogy átalakuljak Erzsébet királynővé, és amikor kiléptem a kamerák elé, mindenki visszahőkölt – meséli az ausztrál színésznő. 

Mondtam nekik, hogy helló, hogy alakult a hétvége, de erre csak még furább arcot vágtak. Teljesen elidegenedtem mindenkitől, nagyon érdekes társadalmi kísérlet volt.”

A színésznő egyébként négy éve saját producercéget alapított férjével és két barátjukkal LuckyChap Entertainment néven, azzal a céllal, hogy erőteljes nőkről szóló filmeket készítsenek. A Stuart Mária és I. Erzsébet küzdelméről szóló Két királynő is ilyen, amelynek a rendezője is nő, Josie Rourke.

8 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

(UIP hírek)


Article Tags: · · ·