FILMEZZUNK.HU
Deadpool - Karácsonyi kiadás

Előzetest kapott a Deadpool 2 karácsonyi különkiadása!

1757

Once Upon A Deadpool (2018) – Előzetes

A Fox idei év egyik legsikeresebb produkciója, a Deadpool 2, újabb formában jelenik meg az év végén, írja a filmsomnia.hu. A Deadpool 2-nek így ez lesz a második extra vágása, ami napvilágot lát majd. Az idei Comic-Con-on debütált ugyanis, az eredeti mozis verzióhoz képest 15 perccel hosszabb és jóval brutálisabb, úgynevezett “Szipi-szupi” változat. Ez egyébként kishazánkban is megjelent Blu-ray-en.

Ilyen lesz a családbarát Once Upon A Deadpool:

December 21-én viszont egy, még ennél is különlegesebb vágás kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Ez pedig nem más lesz, mint a Deadpool 2, PG-13-as változata, ami tulajdonképpen a film gyerekbarátabb kiadása. Az igazi különlegességét azonban az adja, hogy a jól ismert jeleneteken kívül teljesen új, alig két hónapja forgatott szcénák is helyet kapnak benne. Erről beszélt egy interjúban a film egyik írója, Paul Wernick:

Egy csomó teljesen úgy cuccot forgattunk hozzá. A PG-13-as Deadpool 2 ötlete nem sokkal a bemutató után született meg. Sokat agyaltunk azon, hogy mihez kezdhetnénk ezzel a filmmel és karakterrel. Aztán azt hiszem Ryan Reynolds állt elő az ötlettel. Nagyon fellelkesültünk és egyből rohantunk is a stúdióhoz, ahol azt mondták: Rendben! Csináljuk meg! Izzítsuk a kamerákat! A forgatás pedig rendben le is zajlott két hónappal ezelőtt. Ryan újra magára öltötte a jelmezt és a többieket is sikerült összerántanunk hozzá.

Ha más filmről lenne szó, akkor  elég szkeptikusan állnánk egy ilyen dologhoz, de a Deadpool esetében, kellő mennyiségű öniróniával még jól is elsülhet ez az egész. És csak reménykedni tudunk benne, hogy előbb utóbb hozzánk is eljut majd valamilyen formában.

Deadpool 2 (2018) – Kritika

(Forrás: filmsomnia.hu)


Article Tags: · · ·