FILMEZZUNK.HU

10 meglepő érdekesség a szülinapos Katherine Heigl-ről

9486

Katherine Heigl érdekességek

Katherine Heigl amerikai színésznő, aki karrierjét 1992-ben kezdte. Az Apám, a hős vígjátékkal ismertségre tett szert, ám az áttörést a Grace Klinika sorozat hozta meg számára. Azóta számos film főszerepében tűnt fel. A Golden Globe-ra jelölt színésznő a napokban ünnepli 45. születésnapját, melynek alkalmából most bemutatunk 10 meglepő érdekességet róla.

Katherine Heigl érdekességek

1) Édesanyja, Nancy német, míg édesapja, Paul svájci, német és ír gyökerekkel rendelkezik. Három testvére volt, Meg, Holt és Jason, aki 1986-ban egy balesetben életét vesztette.

2) A színésznő gyerekmodellként kezdte karrierjét, újsághirdetésekben és tévéreklámokban szerepelt, mielőtt megkapta volna első szerepét a Holdfényes éjszakán (1992) című filmben.

Katherine Heigl érdekességek

3) Katherine Heigl végig sem olvasta a Véres Valentin (2001) forgatókönyvét, úgy vállalta el a szerepet. Később egy interjúban bevallotta, hogy miután látta az egész filmet, megbánta a döntését.

4) Katherine Josh Kelley “Only You” című videójában tűnt fel, 2005-ben. A forgatás után Kelley vacsorára hívta és egy gyönyörű románc alakult ki közöttük. 2006. június 16-án Kelley megkérte kezét 2007. december 23-án Park City-ben, Utah-ban kimondták a boldogító igent.

Katherine Heigl családja

Katherine Heigl férjével és két nagyon aranyos, adoptált gyermekével.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · ·