FILMEZZUNK.HU
A 12 legstílusosabb nő a filmvásznon

A 12 legstílusosabb nő a filmvásznon

15654

Stílusos színésznők

A filmvászon legstílusosabb hölgyeit válogattuk össze, amelyben a divat is nagy szerepet kap a filmekben.

Neked ki a kedvenc stílusos színésznőd és melyik filmből? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A színésznők sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

12. Natalie Portman – Fekete hattyú /Black Swan, 2010/

A visszahúzódó, anyja árnyékában élő balerina Nina (Natalie Portman) elnyeri a Hattyúk tava előadás címszerepét. A művészeti vezető Leroy tökéletesnek titulálja a lányt a szerepre, azonban kétségei vannak a lány képességeit illetően a fekete hattyú megformálásban. Mindkét szerep más egyéniséget igényel, azonban mindkét szerepet ugyanazon táncosnak kell előadnia. Míg a fehér hattyú az ártatlanságot és a kecsességet, a fekete az érzékiséget és csalfaságot hívatott megtestesíteni. Leroy úgy véli egy másik balett-táncos lány, a könnyed és laza Lily (Mila Kunis) jobban képes megformálni a hattyú fekete énjét.

Natalie Portman - Fekete hattyú /Black Swan, 2010/

11. Marion Cotillard – Dior and I /Dior and I, 2014/

Dior munkásságát bemutató francia dokumentumfilm.

Marion Cotillard - Dior and I /Dior and I, 2014/

10. Katherine Heigl – Bérgyilkosék /Killers, 2010/

Spencer (Ashton Kutcher) egy kormánynak dolgozó bérgyilkos szuperkém, akire egy európai küldetésen rátalál az igaz szerelem egy gyönyörű, okos és éppen szakítás után lévő nő, Jen Kornfeldt (Katherine Heigl) személyében. A románcból házasság lesz, és boldogan élnek egészen Spencer 30. születésnapjáig, amikor rádöbbennek, több millió dolláros vérdíj van a fejükre kitűzve, és ami még rosszabb, a potenciális gyilkosok valószínűleg már évek óta figyelik őket. Bárki lehet az ellenségük: szomszédaik, barátaik, a fűszeres vagy akár a barátságtalan öregember az utca túlsó felén.

TOP15: A legjobb kémfilmek

9. Audrey Tautou – Coco Chanel /Coco avant Chanel, 2009/

Egy közép-franciaországi kislány, aki árvaházba kerül a nővérével, és minden vasárnap hiába várja, hogy érte jöjjön az apukája. Egy kávéházi énekesnő, elhaló hanggal, aki egy csapat részeg katona előtt lép fel. Egy alacsony varrónő, aki egy vidéki szabó hátsó műhelyében szegi fel a ruhákat. Egy szerelmes asszony, aki azt állítja, hogy sosem lesz senki felesége, különösen nem Boy Capelé, a férfié, aki pedig imádja. Egy lázadó, akit a kora társadalmi elvárásai béklyóba zárnak, és aki a szeretői ingét hordja.

Ez Coco Chanel története, aki azelőtt testesítette meg a modern nőt, mielőtt azt kitalálta volna a világ számára.

Audrey Tautou - Coco Chanel /Coco avant Chanel, 2009/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·