FILMEZZUNK.HU

TOPLISTA: 8 film, amit nem érdemes kihagyni decemberben!

15196

Mozifilmek – 2018. december

Nagyon erős hónapon vagyunk túl, de legalább ilyen izmos decemberre számíthatunk. Jön az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, Goda Krisztina gondoskodik róla, hogy ne maradjunk magyar film nélkül, a DC-univerzum magasabb fokozatra kapcsol, Jennifer Lopez egy ízig-vérig romantikus vígjátékkal tér vissza, Pókember ezúttal animációs film formájában kel új életre, Mary Poppins ismét felbukkan a mozivásznakon, jön az első Transformers spin-off és végül, de nem utolsó sorban érkezik egy lenyűgöző, nagyszabású kalandfilm, ahol városokat falnak fel városok. Íme nyolc film, amire érdemes lesz beülni a következő hetekben.

1) A Grincs (The Grinch)

Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről.

Magyar mozibemutató: 2018. december 6.
Rendező: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Stílus: családi, animációs

2) BÚÉK

Goda Krisztina a Csak szex és más semmi óta különösen sikeres hazai filmek rendezője, régi alkotótársával, Divinyi Réka forgatókönyvíróval és néhány nagyon ismert, nagyon tehetséges színész segítségével kelti életre a csupa fordulattal, meglepetéssel teli szilveszter éjszaka eseményeit.

Magyar mozibemutató: 2018. december 6.
Rendező: Goda Krisztina
Stílus: vígjáték, dráma

3) Aquaman (Aquaman)

DC-univerzum magasabb fokozatra kapcsol: Batman, Superman és a tavalyi év legnagyobb filmes meglepetéssikerét hozó Wonder Woman után az igazság ligájának új tagja válhat egy látványos, különösen izgalmas film főszereplőjévé. És Aquaman mellet ott lesz az összes régi ismerős – a legkeményebb szuperhősök csapata!

Magyar mozibemutató: 2018. december 13.
Rendező: James Wan
Stílus: sci-fi, akció, kaland

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·