FILMEZZUNK.HU
Chris Evans számára véget ér a Marveles pályafutása

Chris Evans még nem végzett az Amerika kapitány szereppel

2350

Chris Evans még nem végzett az Amerika kapitány szereppel

Joe Russo rendező elárulta, hogy Chris Evans színész még nem végzett teljesen az Amerika kapitány szereppel, így akár még vissza is térhet, írja a widescreen.hu. Chris Evans ősz elején jelentette be, hogy még egyszer felveszi a képzeletbeli pajzsot, és eljátssza Amerika kapitány szerepét a Marvel Moziverzumban, miután hosszú évek után elköszön a szereptől, és szögre akasztja a szuperhős gúnyát.

Chris Evans érdekességek

Steve Rogers-szel egészen biztosan találkozunk a Bosszúállók 4.-ben, de hogy milyen sorsot szánnak a karakternek, nem tudni, azonban Joe Russo társrendező picit másképp látja a dolgot, elmondása szerint korai lenne még nyugdíjazni őt.

Joe Russo a következőt válaszolta az Associated Press munkatársának, amikor arra voltak kíváncsiak, hogy mi lesz Steve Rogers sorsa a Marvel Moziverzumban:

SZERINTEM EZ SOKKAL EMOCIONÁLISABB VOLT SZÁMUNKRA, CSAK AZÉRT, MERT MÉG NEM VÉGZETT. ÉS NEM FOGOM ELMAGYARÁZNI, HOGY MIT JELENT EZ, DE A KÖZÖNSÉG HAMAROSAN MEGÉRTI, MIRŐL IS BESZÉLEK.

A cím nélküli Bosszúállók forgatását már befejezték, azonban 5 hónappal a bemutató előtt még a film címét sem árulták el, nemhogy miről fog szólni. Szóval csak találgatni tudunk, hogy mi fog történni kedvenc hőseinkkel, beleértve a Kapitányt is. Sok rajongó úgy gondolja, hogy a Kapitány nem fogja túlélni a végső összecsapást, és inkább feláldozza magát a Thanos-szal vívott végjátékban, másik oldalról megközelítve, a jövőben még Evans és a Marvel Studios újabb szerződést köthet, pláne, hogy 2019 végén indul a Disney+ streamingszolgáltatás, ahol akár Bucky és Sólyom oldalán ő is szerepelhet.

Bosszúállók 4 – egy új teória mindent felboríthat, amit eddig tudtunk

(Forrás: widescreen.hu)


Article Tags: · · ·