FILMEZZUNK.HU
Igaz történet alapján itt a Hotel Mumbai első előzetese!

Igaz történet alapján itt a Hotel Mumbai első előzetese!

2488

Hotel Mumbai (2019) – Előzetes

Dev Patel és Armie Hammer egy terrortámadást próbálnak túlélni a Hotel Mumbai előzetesében. A Spanokkal és a Gettómilliomossal ismertté vált Dev Patel 2016-os drámájával, az Oroszlánnal már az Oscar-jelölésig is eljutott. Az indiai származású színész új filmje, a Hotel Mumbai valós eseményeket feldolgozó thriller, amely egy brutális terrorista akciót mutat be a zűrzavar közepébe csöppenő emberek szemszögéből, írja az IGN Magyarország. A film feszültséggel teli előzetest kapott.

Néhány terrorista megtámadja a Taj Mahal Palace Hotelt, a szálloda személyzete pedig a saját életét kockáztatva próbálja megmenteni a vendégeket és a falak közé menekülő járókelőket. A film főbb szereplői egy gazdag házaspár, David és Zahra (Armie Hammer és Nazanin Boniadi), egy orosz üzletember, Vasili (Jason Issacs) és a szálloda egyik pincére, Arjun (Patel), akik elkeseredetten küzdenek a túlélésért a brutális öldöklés közepette.

A rendezőnek, Anthony Marasnak a Hotel Mumbai az első nagyjátékfilmje. Mivel ez a sokadik alkotás, amely feldolgozza a témát (a tragikus eseményekről ugyanis az indiaiak és a franciák is forgattak már filmet korábban), nagy kérdés, hogy az amerikai-ausztrál verzió tud-e valami újat adni. A thriller mindenesetre a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon való debütálásakor jó kritikákat kapott. A Hotel Mumbai című alkotást 2019. március 29-én mutatják be Amerikában.

Az intimszféra felszámolása – A Kör című film prológusaként

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · · · · ·