FILMEZZUNK.HU
20 érdekesség, amit nem gondoltál volna az eredeti Pókember-trilógiáról

20 érdekesség, amit nem gondoltál volna az eredeti Pókember-trilógiáról

34033

Érdekességek a Pókember-trilógiáról

A Pókember (Spider-Man) egy 2002-es amerikai akció-kalandfilm, a Marvel Comics világhírű képregény sorozatának első filmadaptációja Sam Raimi rendezésében, a főszerepben pedig Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Willem Dafoe és James Franco látható. A produkció sikerét mutatja, hogy további két rész is készült, ám a negyedik epizód helyett új főszereplőt és új történetet kapott sokak kedvenc szuperhőse. Mi most az eredeti Pókember-trilógiát vesszük górcső alá és mutatunk be néhány olyan érdekességet, amivel még valószínűleg nem találkoztak a kedves Olvasóink.

10 érdekesség, amit nem gondoltál volna a Pókember-trilógiáról

1. Stan Lee, mint minden Marvel filmben ebben is cameo-zik: egy kislányt ment meg egy leeső kőtömbtől.

2. Charlie Sheen is szerette volna megformálni pókember karakterét.

3. Hugh Jackman elmondta, hogy a filmben egy rövid cameo erejéig ő is feltűnt volna. El is ment a forgatásra New Yorkba, de az egész terv meghiúsult, mert a stáb nem tudta megszerezni a jelmezét.

10 érdekesség, amit nem gondoltál volna a Pókember-trilógiáról

4. A főszereplőt alakító Tobey Maguire sosem olvasott pókember képregényt a szerepe előtt.

5. A Zöld Manó jelmeze eredetileg jóval robusztusabb lett volna, viszont mivel Willem Dafoe az akciójeleneteinek 90%-át saját maga hajtotta végre, úgy vélte, hogy egy jóval kisebb, atletikus jelmez ideálisabb lenne. A Zöld Manó végső jelmeze egyébként 580 darabból állt, és fél órába tellett felvenni.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·