FILMEZZUNK.HU
Filmajánló (12.30.)

7 film vasárnap estére, amik garantáltan felvidámítanak

11192

Filmajánló (12.30.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó lesz a következő heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába.

(1) Bűnvadászok (18:40, Film+)

Wilbur Walsh (Bud Spencer) és Matt Kirby (Terence Hill) a kikötőben bóklászva próbálnak munkát szerezni. Ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje: munka helyett néhány helyi gengszter és pár autó szétpüfölésével kell vigasztalódniuk. Ezért úgy döntenek, hogy kirabolnak egy szupermarketet, de az akció balul sül el; a bolt hátsó bejárata helyett a helyi rendőrőrs ajtaján robbannak be. Hogy elkerüljék a letartóztatást, beállnak rendőrnek. A törvény jó oldalán állva sem hazudtolják meg önmagukat: aktuális pofonzáporaik között nyomozni kezdenek egy kínai titokzatos halála után és miközben a szálakat gombolyítják, előszeretettel teszik helyre a környékbeli rosszfiúk állkapcsát és más, ütésre zsibbadó testrészeit is.

10 meglepő érdekesség a Bűnvadászok című filmről

(2) Maci Laci (RTL Klub, 18:45)

Sokféle medve van a világon, kicsi és nagy, jeges és barna, erdei és városi de a világtörténelem leghíresebb, legviccesebb, legéhesebb medvéje egészen biztosan Maci Laci, aki hű barátja és tanítványa, Bubu társaságában fosztogatja a Jellystone Parkban piknikezők élelmiszeres kosárkáit. De az élet nem csupa lépesméz: a nemzeti parkba egyre kevesebb látogató érkezik, és ezért a pénzéhes polgármester úgy dönt, hogy eladja a területet. Ezzel nemcsak az ott kirándulók örömét rontaná el, hanem a medvéket is hajléktalanná tenné. Maci Laci még sosem volt ekkora bajban. Be kell bizonyítania, hogy eszesebb, mint egy átlagos medve, és még régi ellenségével, a vadőrrel is szövetséget kénytelen kötni, hogy megvédje otthonát.

Maci Laci

(3) A pláza ásza (TV2, 18:55)

Paul Blart kívülről egyszerű, kissé elhízott biztonsági őrnek tűnik egy bevásárló központban. Az átlagos külső azonban meleg és bátor szívet takar. Paul egyetlen vágya, hogy hátrahagyja elektromos robogóját, amivel a pláza folyosóit járja, és motoros rendőrként tegyen igazságot az utcákon. Mikor a plázába bűnözők törnek be és túszokat ejtenek, Paul nem habozik bebizonyítani, hogy nem fél semmitől.

A pláza ásza (Paul Blart: Mall Cop) - Kevin James

(4) Dennis, a komisz (RTL+, 19:05)

Talán tornádó? Megvadult állatcsorda? Vagy valami egyéb természeti csapás? Ugyan, ez csak Dennis, a veszedelem! Mr. Wilson már ismeri a dörgést, de még mindig nem tud uralkodni magán. Abban a pillanatban, amikor a kerítés felett felbukkan a szőke tökfej, vér önti el az agyát, pokoli grimaszokban rángatózik az arca, artikulátlan hörgések törnek fel a mellkasából és habozni kezd a szája. A gyűlölet tárgya és a szőke kobak tulajdonosa a hatéves csöppség, aki mindig jót akar, különösen Wilson bácsinak. Arról azonban már nem tehet, hogy a legjobb szándék mindig visszafelé sül el.

Dennis, a komisz /Dennis the Menace, 1993/

(5) Kutyabajnok (RTL Klub, 20:10)

Természetes, hogy egy kényelemhez szokott miami fogorvos nincs éppen elemében Alaszkában. Hát még ha hozzávesszük, hogy nemcsak az elemekkel kell megküzdenie, hanem nyolc vad szánhúzó kutyával is. Ted Brooks miami fogorvos Alaszkába utazik, hogy átvegye örökségét. Amikor megérkezik, kiderül, hogy egy ellenséges és fegyelmezetlen kutyafalkát örökölt, amely hét szibériai szánhúzó kutyából és egy border collie-ból áll. Hősünk ráadásul szembe kerül a mogorva öregemberrel, Thunder Jackkel is, akinek a kutyákra fáj a foga, ezért minden eszközt bevet, hogy a városi puhányt visszaküldje a melegebb éghajlatra. Ted azonban elfogadja kihívást, Alaszkában marad, és elhatározza, hogy kerül, amibe kerül, megtanul kutyaszánt hajtani.

Kutyabajnok (2002)

(6) Last Vegas (Film+, 20:55)

Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) és Sam (Kevin Kline) gyermekkoruk óta jó barátok. Amikor Billy, az örök agglegény úgy dönt, hogy megnősül, a csapat Las Vegasba megy, hogy korukat meghazudtolóan jól érezzék magukat. Miután megérkeznek, azzal szembesülnek, hogy az elmúlt évtizedek alatt a bűn városa bizony sokat változott. Ez azonban nem akadályozhatja meg őket abban, hogy egy igazán emlékezetes legénybúcsúval ünnepeljék barátjuk közelgő lagziját.

Last Vegas (2013)

(7) Felkoppintva (Viasat 3, 21:00)

A huszonnégy éves Alison élete gyökeresen megváltozik egy átbulizott éjszaka után. A céltudatos tévériporter enyhén ittas állapotban összegabalyodik a semmittevő Bennel. A furcsa kaland után Alison döbbenten veszi tudomásul, hogy teherbe esett. Bár viszonylag gyorsan a baba felnevelése mellett dönt, azt már nehezebben tudja kitalálni, hogy miképp tudassa Bennel a hírt. Visszatartja a tudat, hogy a srác még nem áll készen az apaságra és az elköteleződésre. A következő kilenc hónap sorsdöntő lesz életükben.

Felkoppintva /Knocked Up, 2007/

10 film, amiért érdemes lesz moziba menni januárban

(Történetek forrása)

//Spencer//


Article Tags: · · · · · · ·