FILMEZZUNK.HU

A 8 legjobb Jude Law film, amit kár lenne kihagyni

27080

Jude Law legjobb filmjei

Jude Law-t a brit közönség 1994-ben ismerte meg, amikor Sadie Frost, Sean Bean és Jonathan Pryce mellett játszott a Shopping című filmben, de 3 évvel később Stephen Fry mellett is letette a névjegyét az Oscar Wilde szerelmeiben (Wilde). Jude Law innentől meg sem állt a kasszasikerű, illetve a nagy kritikai sikernek örvendő filmekig. Az Oscar-, és Golden Globe-ra jelölt, Bafta-díjas színész 51 évvel ezelőtt született, így születésnapja alkalmából íme a nyolc legjobb film tőle.

8. Alfie (2004)

Alfie Elkins limuzinsofőr falja a nőket, és vonzó külsőjének hála a nők sem vetik meg a társaságát. Alfie mindennapja csak a nők körül forog, szinte senkit nem zavar ki az ágyából, vagy éppen autójából. Egyetlen kivétel van: az egyedül álló anyukák.

Alfie (2004)

7. A. I. – Mesterséges értelem (Artificial Intelligence: AI, 2001)

A 21. század közepén az emberek életét mesterséges intelligenciával ellátott gépek teszik boldogabbá. A legújabb fejlesztés már érzelmekkel lát el bizonyos androidokat. Steven Spielberg filmje azt a kérdést járja körül, hogy egy ilyen fejlettségű robot rendelkezhet-e önálló akarattal, vagy sorsa pusztán az emberek kezében van?

A. I. - Mesterséges értelem (Artificial Intelligence: AI, 2001)

6. Közelebb (Closer, 2004)

A jó házasság alapja az őszinteség. De mi van, ha képtelenek vagyunk őszinték lenni, ha az apró titkokat, a féltett gondolatokat csak idegenekkel oszthatjuk meg? A szerelem, a vágy, az árulás, a be nem tartott ígéretek története ez, a szenvedélyé, a hazugságé, a bevallott és bevallatlan vágyaké.

Közelebb (Closer, 2004)

5. Sherlock Holmes (2009)

Robert Downey Jr. alakításában láthatjuk a tévedhetetlen detektívet, Sherlock Holmest újra a filmvásznon. A mesteri nyomozó munkát végző Holmes, ebben a feldolgozásban nem csak logikában tűnik ki, de közelharcban is bámulatos. Társával, Dr. Watsonnal (Jude Law) életük egyik legnagyobb kihívása előtt állnak, Lord Blackwood után nyomoznak, hogy a Brit birodalom sértetlen maradhasson.

Sherlock Holmes (2009)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·