FILMEZZUNK.HU
Bosszúállók: Végtelen háború - így nézett volna ki eredetileg Thanos egyik csatlósa

Bosszúállók: Végtelen háború – így nézett volna ki eredetileg Thanos egyik csatlósa

3273

Bosszúállók: Végtelen háború – így nézett volna ki eredetileg Thanos egyik csatlósa

Az első koncepciós képeken még egészen másképpen nézett ki a Fekete Rend különleges képességekkel bíró tagja, írja a puliwood.hu. A Bosszúállók: Végtelen háború a Marvel tíz évét koronázta meg és egy ilyen grandiózus alkotáshoz nyilvánvalóan nagypályás gonosz dukál, amit meg is kaptunk Thanos (Josh Brolin) képében. Azonban nem az Őrült Titán volt az egyetlen, akivel hőseinknek meg kellett küzdenie, az őt szolgáló Fekete Rend tagjaival is meggyűlt a bajuk. Ehhez a bandához tartozik Ebony Maw, azaz a magyar verzióban Áspis Száj is, aki előszeretettel kínozta meg Doctor Strange-t.

A Vasember által csak Tunyacsápként becézett gonosz így is félelmetes ellenfele volt hőseinknek, azonban az eredeti tervek szerint sokkal hátborzongatóbb lett volna a kinézete. A Marvel egyik koncepcióművésze, Jerad S. Marantz az Instagramján mutatta meg, hogyan képzelte el a karaktert:

Bár végül nem az ő ötlete, hanem Ryan Meinerding terve költözött a mozivászonra – Meinerding elképzelései ugyanis sokkal közelebb álltak ahhoz a képhez, ami a Russo-tesók fejében kialakult Maw kapcsán – azért így is nagyon érdekes, hogy milyen is lehetett volna a Fekete Rend esze.

Lélegzetelállító videón a Bosszúállók: Végtelen háború trükkjei

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · · · · ·