FILMEZZUNK.HU
10 dolog, amit nem gondoltál volna Jeremy Rennerről

10 dolog, amit nem gondoltál volna Jeremy Rennerről

9622

Jeremy Renner érdekességek

Sok tévhittel ellentétben a kiugrást Jeremy Renner számára nem Sólyomszem jelentette a Bosszúállókból, hanem Brian Gamble karaktere, akit a S.W.A.T. – Különleges kommandó című filmben játszott el. Ezután olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a 28 nappal később, A bombák földjén és a Tolvajok városa – ez utóbbi kettőért Oscarra is jelölték. Sok-sok sikeres szerep áll már Jeremy mögött, azonban mi most nem a filmjeiről szeretnénk beszámolót tartani, hanem magáról a színészről hoztunk nektek néhány kulisszatitkot.

12 elképesztő tény, amit nem gondoltál volna a Bosszúállók című filmről

1. Renner a Modesto Junoir College-en tanult, először programozással és kriminológiával foglalkozott, de érdeklődött a színészet és pszichológia iránt is. Tanulmányi befejezése után színészi ambíciókkal Los Angelesbe költözött.

2. Karrierjét színházi színészként kezdte, első kisebb szerepeit a kilencvenes évek végén különböző televíziós sorozatokban kapta; játszott többek között a nagy népszerűségnek örvendő Angel című sorozatban, de olyan márkák reklámfilmjeiben is feltűnt, mint a Duracell vagy a Bud Light. A mozivásznon 1995-ben a Töketlenek című vígjátékkal debütált.

Jeremy Renner érdekességek

3. 2007-ben Jeremy Rennert eredetileg Robert Ford szerepére szánták a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford című filmben, ám a rendező végül úgy találta, hogy túl idős a szerephez. Ezért kárpótlásul felajánlották a színésznek Wood Hite karakterét, amit el is fogadott.

4. Jeremy Renner megbotlott 2008-ban, amikor A bombák földjén című filmjét forgatták, és leesett pár lépcsőfokot, miközben egy iraki kisfiút vitt. A forgatást néhány napra leállították, amíg Renner bokája gyógyult.

A bombák földjén 2008

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·