FILMEZZUNK.HU
Eddie Redmayne érdekességek

8 dolog, amit nem hittél volna Eddie Redmayne-ről

8690

Eddie Redmayne érdekességek

Eddie Redmayne, aki történetesen január 6-án tölti be a 42. életévét. Londonban látta meg a napvilágot, művészettörténetből diplomázott Cambridge-ben. Közelgő születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes Eddie-ről.

Eddie Redmayne

1. Jó hosszú névvel látta meg a napvilágot.

Edward John David „Eddie” Redmayne 1982-ben született Londonban. Édesanyja, Patricia költöztetó vállalatot vezet, édesapja Richard Redmayne londoni üzletember.

2. Híres osztálytársai voltak.

Eddie a Jackie Palmer Stage Schoolba járt High Wycombe-ban, majd az Eton College-ra járt ugyanabban az évben, mint Vilmos herceg és Ivo Stourton író. Ezután művészettörténetet tanult a cambridge-i Trinity College-on, ahol 2003-ban diplomázott.

Eddie Redmayne érdekességek

3. Már színészi karrierjének a kezdetén bezsebelt egy csomó díjat.

Eddie színpadi debütálására Shakespeare Globe színházában került 2002-ben, a Vízkereszt, vagy amit akartok című darabbal. Eddie elnyerte a Kiemelkedő újoncnak járó díjat a 2004-es 50th Evening Standard Theatre Awards-on Edward Albee The Goat, or Who Is Sylvia? című darabjában nyújtott alakításáért, és a Legjobb újoncnak járó díjat a 2005-ös Critics’ Circle Theatre Awards-on.

4. Remekül tud énekelni.

2012-ben Mariusként láthattuk A nyomorultak című musicalben, ahol bebizonyította, hogy nem csak színészkedni, de énekelni is tud.

Eddie Redmayne érdekességek

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·