J. K. Simmons legjobb filmjei

A 7 legjobb film J. K. Simmons-tól, amit feltétlenül látni kell

5252

2. Pókember-trilógia (Spider-Man, 2002-2007)

Peter Parker (Tobey Maguire) egy kétbalkezes diákújságíró a neves J. Jonah Jameson (J.K. Simmons) újságos birodalmánál, de miután egy laboratóriumi osztálykirándulás alkalmával megcsípi őt egy mutáns pók, az élete gyökeresen megváltozik. Egy sor új képességre tesz szert: fel tud mászni a falon, tapadós pókfonalat lő a csuklójából, és előre megérzi a veszélyt. Ám a nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Parkernek le kell győznie a gonosz Zöld Manót (Willem Dafoe), és a szerelem is rátalál Mary Jane Watson (Kirsten Dunst) személyében.

Pókember-trilógia (Spider-Man, 2002-2007)

1. Whiplash (2014)

Andrew (Miles Teller) híres akar lenni. New York, tehát az Egyesült Államok, tehát az egész világ egyik leghíresebb zeneiskolájába, a Shaffer Konzervatóriumba jár, dobolni tanul, rengeteget gyakorol, és mindenre képes volna a siker érdekében. Legalább is, azt hiszi. De találkozik egy tanárral (J.K. Simmons), aki még nála is elszántabb. Ő abban hisz, hogy a tehetséget mindenáron fel kell szabadítani, és ami bujkál, azt ki kell préselni a tanulókból. Akkor is, ha kínlódnak, ha sírnak vagy belehalnak. A kezdő zenész és a sokat látott veterán egymásnak feszül. A tanár felveszi a kezdő dobost a zenekarába, de az első örömöt nagyon sok keserűség követi. És egyikük sem adja fel könnyen, amit elkezdett. Mindketten tartják a ritmust…

+1) Renegátok (Renegades, 2017)

Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.

+1) Renegátok (Renegades, 2017)

Ilyen lenne, ha a Google Translate fordítaná a filmcímeket

Még egyszer megjegyeznénk, hogy toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely J. K. Simmons produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt)

//batigoool//

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download