FILMEZZUNK.HU
Will Smith novembertől forgatja a Bad Boys 3-at

Végre kiderült, hogy miről fog szólni a Bad Boys 3!

1542

Kiderült, hogy miről fog szólni a Bad Boys 3!

Hosszú út van a Bad Boys franchise következő része mögött, sokáig úgy tűnt, hogy teljesen lemondhatunk a harmadik részről miután a Joe Carnaham rendező távozott, s a Sony parkolópályára tette a projektet, írja a widescreen.hu. Tovább rontott a film esélyein, hogy Will Smith és Martin Lawrence szerződése sem volt biztos, többször is arról beszélt a páros, hogy már nem fog elkészülni a folytatás, azonban tavaly Mike Lowrey és Marcus Bennett két karaktert alakító színészek közös bejegyzésben megerősítették, hogy aláírtak, és biztosan lesz Bad Boys 3.

Csúszik a Bad Boys 3, megvan a rendező, visszatérnek a sztárok

A korábban elkészült forgatókönyvet is alaposan átírta Chris Bremner, míg a rendezői székben Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpárost látjuk. A Bad Boys for Life történet leírása szerint a főszereplők arra készülnek, hogy sittre vágják a drogkartell fejét, miközben vérdíjat tűznek ki Mike fejére.

AZ ÚJ RÉSZ KÖZPONTJÁBAN A MIAMI RENDŐRSÉG ÉS ANNAK AZ ELIT KOMMANDÓ EGYSÉGE ÁLL, AKIK MEGPRÓBÁLJÁK RÁCS MÖGÉ JUTTATTATNI A DROGKARTELL FEJÉT, ARMANDO ARMAS-T (SCIPIO). ARMADNO EGY HIDEGVÉRŰ GYILKOS ÖRDÖGI TERMÉSZETTEL MEGÁLDVA. MAXIMÁLISAN ELKÖTELEZETT A KARTELL IRÁNT, ÍGY MIKOR ANYJA ARRA KÉRI, HOGY ÖLJE MIKE-OT, A FIÚ GONDOLKOZÁS NÉLKÜL A NYOMOZÓ UTÁN ERED. MIKE EGYKORI BARÁTNŐJE RITE (PAOLA NUÑEZ), A KEMÉNY ÉS VICCES BŰNÜGYI PSZICHOLÓGUS, AKIT EZÚTTAL AZ AMMO VEZETŐ SZEREPÉBEN LÁTJUK, AZONBAN NYOMA VÉSZ.

Nem tudni, hogy mi lehetett a gond Joe Carnaham rendező szkriptjével, miért kellett átírni, de elképzelhető, hogy az új csapat más irányba szerette volna vinni a sztorit. Carnaham nem sokkal azután hagyta ott a projektet, hogy Michael Bay lemondott produceri feladatáról, majd a rendező is követte naptári összeférhetetlenségre hivatkozva, de valószínű az ügy hátterében kreatív különbség áll, ami a forgatókönyv átírására is magyarázat lehet. Csak remélni tudjuk, hogy tartják magukat az eredeti elképzeléshez, és korhatáros besorolásban készül a Bad Boys franchise harmadik része.

Bad Boys for Life bemutatója 2020. január 17-én lesz.

10 meglepő érdekesség a Bad Boys című filmről

(Forrás: widescreen.hu)


Article Tags: · · · ·