FILMEZZUNK.HU
Kilencéves korától reflektorfényben élt a most 24 éves Saoirse Ronan

Édesanyja védelmezte az Oscar-jelölt sztárt

1108

Édesanyja védelmezte az Oscar-jelölt sztárt

Kilencéves korától reflektorfényben élt a most 24 éves Saoirse Ronan. Háromszor jelölték Oscarra (Vágy és vezeklés, Brooklyn, Ladybird), mégsem tette tönkre a hírnév, mint számos hollywoodi sztárpalántát, aki nagyon fiatalon kezdte az ipart. A megfejtés: édesanyja vigyázott rá.

Kilencéves korától reflektorfényben élt a most 24 éves Saoirse Ronan

„Nem tudom, mi lett volna velem, ha anyu nincs mellettem – meséli a színésznő a Harper’s Bazaar UK februári számában megjelent interjújában. – Biztos, hogy csomó rossz dolog hatott volna rám, ha anyu nem vigyáz rám annyira.”

A #MeToo-val (a hollywoodi zaklatási botrányok hatására keletkezett tiltakozó és jogvédő mozgalom) kapcsolatban elmondta, hogy neki soha nem volt ilyesfajta rossz élménye. „Tudatában voltam annak, hogy az iparágban vannak emberek, akik visszaélnek a hatalmukkal, galádak és tisztességtelenek. De én soha nem lettem áldozat, amiért anyunak tartozom hálával.”

Az ír színésznőt legközelebb a Két királynő című történelmi drámában láthatjuk. Stuart Máriát alakítja, aki szembeszáll I. Erzsébettel (Margot Robbie) az angol trónért.

Megérkezett a Két királynő legújabb előzetese!

(UIP hírek)


Article Tags: · ·