FILMEZZUNK.HU
Mission: Impossible - Utóhatás (Mission: Impossible 6, 2018) - Előzetes

Egyszerre forgatják a Mission: Impossible 7. és 8. részét

1742

Egyszerre forgatják a Mission: Impossible 7. és 8. részét

Christopher McQuarrie már azzal filmtörténelmet írt, hogy a 2015-ös Titkos nemzet után visszatért a tavalyi Mission: Impossible – Utóhatás kedvéért is, ugyanis korábban a Mission: Impossible széria mindegyik darabját más-más rendező készítette (az első részt Brian De Palma, a másodikat John Woo, a harmadikat J.J. Abrams, a negyediket pedig Brad Bird), írja a puliwood.hu. Bár a legutóbbi kaland kritikai és pénzügyi sikere után sokan szerették volna, hogy McQuarrie folytassa a sikerszériáját, azonban ez egyáltalán nem volt borítékolható, mivel egyrészt több stúdió is megkereste ajánlatokkal, másrészt a rendező nem volt biztos benne, hogy szeretné-e.

Mission: Impossible - Utóhatás (Mission: Impossible 6, 2018) - Előzetes

Hogy végül az Utóhatás népszerűsége vagy jó barátja, a sorozat főszereplője és legfőbb kaszkadőre, Tom Cruise győzte-e meg, azt nem tudni, mindenesetre először a Variety számolt be róla, hogy Christopher McQuarrie fogja írni és levezényelni a következő két Mission: Impossible részt is, majd az is kiderült, hogy ezeket egyszerre forgatják majd. Ezt maga a rendező is megerősítette Twitteren:

Ha esetleg valaki kételkedett volna benne, hogy Cruise kimarad a folytatásokból, az most megnyugodhat, ugyanis a színész is jelezte Twitteren, hogy 2021 nyarán és 2022 nyarán, tehát a korábbi nagyobb kihagyások után most egy év különbséggel bővül a Mission: Impossible franchise.

Cruise mellett számíthatunk Ving Rhames, Simon Pegg és Rebecca Ferguson visszatérésére is. A forgatás állítólag már idén megkezdődhet.

Mission: Impossible – Utóhatás – Kritika

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · · · ·