FILMEZZUNK.HU
Szellemirtók (Ghostbusters, 2020) 

Jön az új Szellemirtók-film, aminek már meg is jött az első ízelítője!

2068

Szellemirtók (Ghostbusters, 2020) 

A napokban érkezett a váratlan hír, hogy jön az újabb Szellemirtók-film, ami nem a nagy felháborodást keltő női reboot folytatása lesz, hanem a nyolcvanas években készült Szellemirtók első és második részének történetéhez köthető – csak éppen a jelenben játszódik majd, írja a hu.ign.com. A folytatás direktora és társ-forgatókönyvírója Jason Reitman, aki ezzel átvette a stafétabotot az eredeti filmeket rendező édesapjától, Ivan Reitmantől.

Szellemirtók (Ghostbusters, 2020) 

A Juno és a Pszichoanyu rendezője ezt nyilatkozta az Entertainment Weeklynek a bejelentés kapcsán: “Mindig úgy gondoltam magamra, mint az első Szellemirtók-rajongóra, amikor hatévesen ellátogattam a forgatásra. Egy olyan filmet akartam csinálni, ami a többi rajongónak szól. Ez az eredeti franchise következő fejezete. Ez nem egy reboot. Ami a ’80-as években történt, az megtörtént, de ez a film már a jelenben játszódik.

A cselekményről és a szereplőkről eddig még semmit nem lehet tudni, de az már kiderült, hogy a Sony stúdió 2020 nyarára tervezi a bemutatót, így a forgatás várhatóan hónapokon belül meg fog kezdődni. Reitman együtt írta a forgatókönyvet Gil Kenannel (Rém rom), de egyelőre még nem árult el belőle részleteket. “Lesz egy csomó csodálatos meglepetésünk és új karaktereink, akiket a közönség megismerhet majd.” Az is kérdéses egyelőre, hogy az eredeti Szellemirtók még élő tagjai, Dan Aykroyd, Ernie Hudson és Bill Murray tiszteletüket fogják-e tenni a filmben.

Meg is érkezett az első ízelítő a filmhez, ami nem meglepő módon a nosztalgiára épít, ugyanis egy nagyon ismerős járműről rántják le benne a leplet:

TOP 30: A legjobb filmek 1980 és 1995 között

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · ·