FILMEZZUNK.HU
15 meglepő érdekesség a Batman: Kezdődik! című filmről

15 meglepő érdekesség a Batman: Kezdődik! című filmről

16234

Érdekességek a Batman: Kezdődik! című filmről

A Batman: Kezdődik! (Batman Begins) című film Christopher Nolan rendező új Batman-sorozatának a történet szerinti első darabja, melyet 2005-ben mutattak be a mozikban. Főszerepben Christian Bale és Liam Neeson látható, mint Bruce Wayne és Henri Ducard. Az alábbiakban következzék néhány érdekesség ezzel a filmmel kapcsolatban.

Batman: Kezdődik! (Batman Begins, 2005)

1. A színész, Christian Bale Wayne megformálásához egy fél éves intenzív testépítés eredményeképpen kb. 50 kilót szedett magára, és mivel túl sok izmot növesztett, ebből le is kellett adnia.

2. A legtöbb kaszkadőrmutatvány tényleg Christian Bale kivitelezésében zajlott, csupán azokban a jelenetekben nem ő látható, melyek a Batmobil közelében játszódnak.

Batman: Kezdődik! (Batman Begins, 2005)

3. A forgatás során Chicagóban egy ember véletlenül ütközött a Batmobillal. A sofőr állítólag részeg volt és elmondása szerint azért hajtott neki a Batmobilnak, mert amikor meglátta, azt hitte, hogy egy földönkívüli inváziós űrhajó és pánikba esett.

4. Volt egy Batmobil változat, amit a közeli felvételeknél használtak, és egy olyan is, amibe valódi szuperszonikus hajtóművet építettek be.

5. Christian Bale háromszor is berekedt, mikor A Sötét Lovag elváltoztatott hangján szólalt meg.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·