FILMEZZUNK.HU
Macaulay Culkin Michael Jacksonhoz fűződő barátságáról mesélt

Macaulay Culkin Michael Jacksonhoz fűződő barátságáról mesélt

1600

Macaulay Culkin Michael Jacksonhoz fűződő barátságáról mesélt

Bár közel 22 év korkülönbség volt köztük, Macaulay Culkin és Michael Jackson köztudottan jó barátságban voltak egymással – amely barátság ma mai napig nagyon foglalkoztatja az embereke, írja a mafab.hu. Culkin nemrég az Inside of You című rádióműsorban járt, ahol a beszélgetés legvégén a műsorvezető felvetette Jackson nevét – amire Culkin először viccesen annyit reagált, hogy miért az utolsó pillanatban állít neki csapdát a beszélgetőpartner, utána pedig hozzátette, hogy ez egy nagyon nehéz kérdés, mert az embereket ritkán kérik arra, hogy megmagyarázzanak egy barátságot.

Macaulay Culkin Michael Jacksonhoz fűződő barátságáról mesélt

A színész szerint azért tudták jól megérteni magukat egymással, mert a mind a ketten viszonylag fiatalon élték át a nagy sikert és hírnevet, így pontosan tudták, hogy min ment keresztül a másik – és ennek a másik fontos része az volt, hogy Culkint már gyerekkorában sem nyűgözték le a híres emberek, hiszen ő is az volt. Szerinte Jackson élvezte azt, hogy ő nem kezelte máshogy vagy különlegesnek, csak szerették együtt tölteni az időt úgy, mint az összes többi átlagember – néha még telefonbetyárkodtak is, mert az énekes mesterien tudta használni a beszédhangját is.

A nyilvánosság többször kérdőjelezte meg ezt a barátságot, legutóbb akkor, amikor az énekes gyerekmolesztálási ügyben állt bíróság elé – és bár ártatlannak találták, ez sokakat nem győzött meg arról, hogy ez valóban így is volt.

Culkin szerint az emberek csak azért csinálnak ebből a barátságból egy ilyen nagy ügyet, mert Jackson a világ egyik legismertebb embere volt, ő pedig egy gyereksztár. Ha nem ez, akkor más magánéleti kérdéseikkel foglalkoztak volna. De hiába akarják ezt a dolgot felfújni, számára ez akkor is egy normális és hétköznapi dolog marad.

Kiderült, miért nem nézi meg Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők!-et

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·