FILMEZZUNK.HU
Bosszúállók: Végjáték / Pókember adja a legújabb elmélet alapját

Bosszúállók: Végjáték / Pókember adja a legújabb elmélet alapját

2901

Bosszúállók: Végjáték / Pókember adja a legújabb elmélet alapját

Újabb nap, újabb egészen hihetőnek tűnő elmélet a Bosszúállók: Végjáték nagy csavarját illetően. A Pókember: Idegenben frissen napvilágot látott előzetese ugyan némiképp csökkentette a Marvel rajongók éhségét, azonban mondhatnánk úgy is, hogy több kérdést vetett fel, mint amit megválaszolt, írja a Puliwood.hu.

Az egyik ilyen ugye azt taglalja, hogy a barátságos és közkedvelt hálószövő legújabb kalandja vajon a Végjáték előtt vagy után játszódik-e, és bár Kevin Feige már választ adott erre a talányra, egyesek nem igazán hisznek a Marvel atyaúristenének. Mégis Feige szavai adják az alapját egy frissen felbukkant elméletnek a Végjáték kapcsán, amelyben arról esik szó, hogy mi van akkor, ha Thanos és a Fekete Rend valójában sohasem támadták meg a földet, így Peter sem öltötte magára a Vaspók szerkót, és sohasem tett egy űrbéli kirándulást a Titánra, így a közkedvelt hálószövő valójában sohasem hagyta el a Végtelen háborúban látható iskolabuszt és sosem vált egy maréknyi hamuvá.

Na és mégis mi válthatta ki ezt az eseményláncolatot? A redditen felbukkant teória szerint némi időutazásnak, vagy a kvantumvilágban tett kiruccanásnak hála a Bosszúállóknak lehetőségük nyílik arra, hogy visszautazzanak a múltba, ahol a Végtelen kövek használatával lényegében meg nem történtté teszik a Végtelen háború eseményeit, amely procedúra során Tony az életét adja a győzelemért. Ez a cselekedet mindazonáltal új fényben világítaná meg Thanos azon Tonynak intézett megjegyzését, miszerint: “Remélem, hogy emlékeznek majd rád.”

Lehet, hogy ezért láthatjuk Pókember klasszikus jelmezét ahelyett, amit Vasember csinált neki? Lehet, hogy így tud elkezdődni a Pókember: Idegenben története pár perccel a Végjáték eseményei után? Nyilván ez csak egy rajongói elmélet és sem megerősíteni, sem megcáfolni nem fogják hivatalosan, viszont remek alapot szolgáltathat arra, hogy kicsit eltöprengjünk a lehetőségeken.

Thanos a jófiú lesz a Bosszúállók: Végjátékban?

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · ·