FILMEZZUNK.HU
A legjobb családi filmek

14 fantasztikus film, mely bizonyítja, hogy a család a minden

43196

A legjobb családi filmek

Egy szívmelengetően inspiráló film akár egy jó megoldás lehet arra, ha a családban bármiféle probléma merülne fel. Sok esetben olyan üzeneteket tartalmaznak ezek a produkciók, melyre talán pont neked van szükséged. A következő családi filmek tökéletes választások lehetnek egy meghitt családi estéhez. Élvezzétek!

Hiányzik kedvenc produkciód az általunk összeállított családi filmek toplistájából? Ha igen, írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

1. Segítség, apa lettem (The Family Man, 2000)

Jack Campbell (Nicolas Cage) egyszer már a karriert választotta a nyugodt családi élet helyett. Be is jött a számítása, a Wall Street egyik legmenőbb üzletemberévé vált. Egy karácsonyi éjszakán azonban újabb esélyt kap az élettől: egy olyan alternatív életben ébred fel, amiben nem hagyta el egyetemi szerelmét, és New Jersey külvárosában nevelik gyerekeiket. Jack egyáltalán nincs elragadtatva a fordulattól, hogy korábbi élete egyik pillanatról a másikra szertefoszlott, de nincs mit tennie, meg kell próbálnia alkalmazkodni az új helyzethez.

Segítség, apa lettem (The Family Man, 2000) - Kritika

2. Egy fiúról (About A Boy, 2002)

Will (Hugh Grant), a londoni férfi újabb ismerősök után kutatva egy számára korábban ismeretlen célcsoportot fedez fel, mégpedig a gyereküket egyedül nevelő anyákat, így hát egyedülálló apának adja ki magát, és elmegy az önsegélyező csoportba. Csinos nők helyett végül mégis a 12 éves Marcus (Nicholas Hoult) köt ki Will elegáns díványán.

3. Blue Valentine (2010)

Cindy (Michelle Williams) és Dean (Ryan Gosling) már régóta házasok, és közösen nevelik kislányukat. Házasságuk azonban válságban van, és már nem is tudják igazán, mi tartja őket össze. Miközben még egy utolsó próbát tesznek, hogy megmentsék kapcsolatukat, megismerjük annak kezdetét is, a megismerkedésük és szerelmük történetét.

Blue Valentine (2010)

4. Addams Family – A galád család (The Addams Family, 1991)

Jóravaló, a rémes hagyományokat hűen őrző, kísértetkastélybeli családjának idillje felett sötét felhők gyülekeznek. A tönk szélére jutott ügyvéd és hitelezője, egy rémes perszóna kiterveli, hogy a nő gyagyás fiát pénzszerzés céljával becsempészi Addamsékhez, elhitetve, hogy ő a családfő rég eltűnt bátyja. A tökkelütött álnagybácsi csakhamar lelki válságba kerül: megszereti új családját.

Addams Family - A galád család (The Addams Family, 1991)

5. Egyszerűen bonyolult (It’s Complicated, 2009)

Jane (Meryl Streep) egy elvált asszony felnőtt gyerekekkel, aki magányosan éli mindennapjait. Jake (Alec Baldwin), az exférj boldog házasságra készül újdonsült barátnőjével, egy nálánál majd 20 évvel fiatalabb nővel. Ám a házasélet másodszorra sem úgy sül el, ahogy azt Jake várta. Kezd rájönni hibája súlyosságára, s amint látja volt nejét az építésszel flörtölni, rettenetes féltékenység ébred benne. Viszonyba csábítja exnejét aki most megtapasztalja “a másik nő” szerepét.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·