FILMEZZUNK.HU
Dermesztő hajsza (Cold Pursuit, 2019) - Előzetes

Megérkezett a Dermesztő hajsza legújabb előzetese

2544

Dermesztő hajsza (Cold Pursuit, 2019) – Előzetes

Új előzetest kapott Liam Neeson legújabb bosszúfilmje, ami igaz, hogy nem túl hosszú, de annál ütősebb! Liam Neeson még Tony Starknál és annak kompániájánál is jobban ért a bosszúálláshoz: a 66 éves színész karrierjének viszonylag kései szakaszát olyan filmek elkészítésére fűzte fel, ahol a hánytatott sorsú, sötét múlttal és sebzett szívvel rendelkező főhős valamilyen őt ért sérelem hatására felveszi a harcot számos arctalan rosszfiúval szemben, csak hogy a játékidő végére így vagy úgy, de vérgőzös békére leljen, írja a hu.ign.com.

Ezt a sort gazdagítja majd a Dermesztő hajsza címre hallgató alkotás is, mely egy In Order of Disappearance névre keresztelt norvég film amerikai újragondolása lesz. Neeson egy havas tájakon tevékenykedő úriembert alakít majd, aki a közösség tiszteletben álló tagja családjával együtt. Az idillnek viszont hamar vége szakad, mikor fia meghal herointúladagolásban, így hát a férfi kezébe veszi a dolgokat, és bosszút esküszik a családja életét megkeserítő drogkartellen.

A színésztől megszokott film struktúráját a havas, és a kissé Fargóra emlékeztető táj, illetve hangulat dobja fel. A véres leszámolásokban Neeson mellett Emmy Rossum (Shameless), Tom Bateman (Gyilkosság az Orient expresszen), Laura Dern (Star Wars: Az utolsó Jedik) és Domenick Lombardozzi (Drót, Magnum) is részt vesznek majd, a direktori székbe pedig az eredeti filmet is jegyző Hans Petter Moland foglal helyet. A Cold Pursuit 2019. február 8-án debütál majd az amerikai mozikban.

Liam Neeson 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látni kell

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·