FILMEZZUNK.HU
Mozifilmek – 2019. február

TOPLISTA: 8 film, amit nem érdemes kihagyni februárban!

12010

Mozifilmek – 2019. február

Nagyon erős hónapon vagyunk túl, de legalább ilyen izmos februárra számíthatunk. Jön a Lego-kaland folytatása, érkezik egy posztapokaliptikus produkció Robert Rodriguez rendezésében, Liam Neeson gyilkos tempót diktál legújabb akcióthrillerében, megnézhetjük a hihetetlenül sikeres Életrevalók amerikai remakejét, Gerard Butler egy feszes thrillerrel érkezik és végül, de nem utolsósorban az utóbbi évek egyik legsikeresebb animációsa, az Így neveld a sárkányodat is megkapja a lezáró részét. Íme nyolc film, amire érdemes lesz beülni a következő hetekben.

(1) A Lego-kaland 2. (The Lego Movie 2: The Second Part)

Öt éve már, hogy minden szupi szuper volt, a városka lakóinak azonban most egy új veszéllyel kell szembenézniük. LEGO DUPLO® megszállók érkeznek a galaxisból, akik mindent gyorsabban rombolnak le, mint ahogy a lakók újra tudnák építeni.

Magyar mozibemutató: 2019. február 7.
Rendező: Mike Mitchell, Trisha Gum
Stílus: családi, animációs

(2) A kedvenc (The Favourite)

A 18. század hajnalán Angliában a törékeny Anne-királyné foglalja el a trónt, miközben közeli barátja, Sarah kormányozza az országot. Azonban egy új szolgálólány, Abigail érkezése alaposan megbolygatja a két nő viszonyát.

Magyar mozibemutató: 2019. február 7.
Rendező: Giorgos Lanthimos
Stílus: életrajzi, dráma

(3) Alita: A harc angyala (Alita: Battle Angel)

A történet egy jövőbeli posztapokaliptikus világban játszódik, melynek főhőse Alita, egy kiborg, akire, miután elvesztette minden emlékét rátalál egy orvos, aki gondjaiba veszi. Ébredése után Alita csak egy dologra emlékezik: a legendás kiborg harcművészre, Panzer Kunstra. A lány elhatározza, hogy felderíti rejtélyes múltját, azonban csakhamar kénytelen rádöbbenni arra, hogy ez korántsem lesz egyszerű feladat.

Magyar mozibemutató: 2019. február 14.
Rendező: Robert Rodriguez
Stílus: thriller, akció, sci-fi

(4) Dermesztő hajsza (Cold Pursuit)

Liam Neeson gyilkos tempót diktál legújabb akcióthrillerében. A fia halálát megbosszulni készülő feldühödött apa nem válogat az eszközökben, csak úgy hullanak a gengszterek kezei között…

Magyar mozibemutató: 2019. február 21.
Rendező: Hans Petter Moland
Stílus: thriller, akció

(5) Életimádók (The Upside)

Egy komikus történet, amelyben egy nagy befolyással bíró gazdag férfi egy büntetett előéletű munkanélkülit bérel fel, hogy segítsen neki különleges szakértelmével.

Magyar mozibemutató: 2019. február 21.
Rendező: Neil Burger
Stílus: dráma, vígjáték

(6) Zöld könyv (Green Book)

Tony Lip nem egy bonyolult fickó, aki szereti inkább az öklével elsimítani a konfliktusokat. Amikor egy kis mellékes melót ajánlanak neki, örömmel elvállalja. Ám a feladatról kiderül, hogy nem olyan egyszerű, amilyennek tűnik: egy neves afroamerikai zongorista sofőrje lesz ugyanis, aki az amerikai Délre indul turnéra – oda, ahol nem szívesen látják az olyanokat, mint ő. A két férfi stílusa, neveltetése és életvitele merőben másmilyen – ám a hosszú út során rájönnek, hogy annyira azért mégsem különböznek.

Magyar mozibemutató: 2019. február 21.
Rendező: Peter Farrelly
Stílus: dráma, vígjáték, életrajzi

(7) Így neveld a sárkányodat 3. (How to Train Your Dragon: The Hidden World)

Hőseink kalandjai egy harmadik epizódban folytatódnak tovább. Hablaty a falu vezetőjévé vált, Fogatlan pedig a sárkányok vezére lett. Barátságuk úgy tűnik csakugyan örök életűvé vált. Vagy mégsem? A dolgok megváltozni látszanak, amikor feltűnik a színen egy nőstény Éjfúria.

Magyar mozibemutató: 2019. február 21.
Rendező: Dean DeBlois
Stílus: animációs, családi

(8) The Vanishing

A filmet a Flannan-sziget legendája ihlette. Egy kis csónak közelít egy csöppnyi sziget partjai felé. A sziget csupán 20 mérföldnyi. Az emberek nem hiába érkeztek ide, a világítótorony három őrét jöttek leváltani. A brigád a váltásra már hat hete várakozik. Furcsa módon senki sem várja az érkezőket. Úgy fest, hogy három tapasztalt kollégájuk, Thomas, James és Donald eltűntek. Csupán a vacsorához terített asztal és egy felborult szék várja az érkezőket, emellett két esőkabát hiányzik a házból…

Magyar mozibemutató: 2019. február 28.
Rendező: Kristoffer Nyholm
Stílus: thriller

//Spencer//

10 nehéz sorsú színész, aki képes volt kimászni a gödörből

(Történetek forrása)


Article Tags: · · · · · · · ·