FILMEZZUNK.HU

Hivatalos, Ben Affleck nem lesz többé Batman

1058

Hivatalos, Ben Affleck nem lesz többé Batman

A Warner nemrég jelentette be, hogy a The Batman című következő DC-film 2021 június 25-én érkezik majd, és bár elég sokáig úgy volt, hogy Ben Affleck tér majd vissza Batman szerepében, most már biztosak lehetünk abban, hogy ez film inkább egy új generációnak nyit majd utat, írja a mafab.hu. Affleck sokáig nem csak színészként, hanem rendezőként és forgatókönyvíróként is részt vett volna a produkcióban, ám nemrég a színész kivonta magát ez alól – a rendezői széket így Matt Reeves kapta meg.

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala 2016 - kritika

Arról nincs hír, hogy az Affleck és Geoff Johns által összehozott forgatókönyvből a rendező felhasznál-e majd bármit is: az eredeti elképzelések szerint a film Batman kési éveire koncentrált volna, ám most nem tudni, hogy mennyit tartanak meg az eredeti elképzelésből úgy, hogy a színész kiszállt.

Affleck távozása több mindent is érinthet: a produkcióban eredetileg szerepelt volna Jeremy IronsJ.K. Simmons és Joe Manganiello is, ám mivel a főszereplő lecserélődik – és még nem tudni pontosan, hogy kire – lehet, hogy ők sem térnek vissza a filmben. Sőt: az is elképzelhető, hogy a következő Batman-film új fejezetet nyit az álarcos igazságosztó történetében, és nem lesz köze ahhoz az univerzumhoz, amelyben az Affleck-féle filmek játszódnak.

Nagyon izgalmas döntés előtt áll a Warner, hogy megtalálja a következő Batmant – ahogy az is nagyon érdekesnek ígérkezik, hogyan és miként lehelnek majd új életet a karakterbe. Hiszen Batman örök, csak a világ változik.

15 meglepő érdekesség a Batman: Kezdődik! című filmről

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·