FILMEZZUNK.HU
Toy Story 4 (2019) - Előzetes

Itt a TOY STORY 4. második szinkronizált előzetese

2589

Toy Story 4 (2019) – Előzetes

A legújabb, sorban a 4. Toy Story-film az előző alkotás történetének fonalát viszi tovább. Andy játékait Bonnie-nál találjuk, ráadásul egy új taggal bővül a csapat. A kislány ugyanis épít magának egy bájos kis villát, amely eleinte sokkban él, hogy élő játék lett belőle. A kis Forky meg is szökik, hogy betöltse eredeti küldetését: hogy evésre használják őt. Persze nem kell félteni a jól ismert arcokat, hiszen Woody és Buzz azonnal a szökevény után erednek.

A filmet Stephanie Folsom írta a John Lasseter-Andrew Stanton-Pete Docker-Lee Unkrich négyes eredeti ötletei és történetei alapján. A 3D-s animáció természetesen a Disney égisze alatt készült el. A megszokott szereplők pedig a megszokott hangjukon szólalnak majd fel. Jön Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Wallace Shawn és Estelle Harris. Hozzájuk csatlakozik Jordan Peele, Keanu Reeves és Patricia Arquette.

Habár sokan lezártnak tekintették a trilógiát, Josh Cooley rendező szerint a Toy Story 3 csak Andy és Woody történetét zárta le. Ahogy fogalmazott, az életben is minden vég valami újnak a kezdete. Új játékok, új kisgyerek és új kihívások várnak hőseinkre. Ha minden a tervek szerint halad, akkor 2019. június 20-án debütálhat a mozikban a Toy Story 4.

Tom Hanks szerint a Toy Story 4 fináléja filmtörténeti jelentőségű

(Forrás: filmtekercs.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·