FILMEZZUNK.HU
Mégis elnök lehet Dwayne Johnsonból?

Mégis elnök lehet Dwayne Johnsonból?

2056

Mégis elnök lehet Dwayne Johnsonból?

Lehet, hogy 2020-ban még nem indul az elnöki székért, de tulajdonképpen semmi sem zárja ki, hogy Dwayne Johnson ne indulhatna valamikor a jövőben a választásokon, írja a mafab.hu. Az a népszerű ötlet, hogy The Rock töltse be egyszer a legmagasabb amerikai tisztséget, valamikor 2017-ben bukkant fel. Hogy pontosan honnan és kitől ered, illetve hogy miért jutott eszébe egyáltalán valakinek, hogy Johnson remek elnök lenne, már a múlt ködébe vész – ennek ellenére az ötlet népszerűsége nem csökken.

Dwayne Johnson királynak áll Robert Zemeckis új filmjében

A színész jelenleg elég elfoglalt: hamarosan a mozikba kerül/készül a Jumanji 2, a Hobbs és Shaw, a Shazam!, a Jungle Cruise és a Red Notice – így viszonylag kevés ideje jutna arra, hogy felépítsen egy kampányt, hogy felkészüljön a posztra és úgy egyáltalán: kivitelezze ezt az amúgy nem is teljesen eszement ötletet.

A színész nemrég azt nyilatkozta, hogy sok politikust ismer a rendszer mindegyik szintjéről, és hiába mondják neki sokan, hogy milyen remek elnök lenne – vagy nem lenne nagyon rossz -, azért mindig rá kell döbbennie, hogy ez milyen komoly munka.

Szó nincs tehát arról, hogy el akarná viccelni vagy nem venné komolyan, mert de: Johnson az elmúlt években folyamatosan bizonyítja, hogy milyen fontos dolognak tartja a közösség épüléséért tett erősfeszítéseket, legyen jó jótékonykodásról, a fontos ügyek melletti kiállásról vagy internetes kampányokról. Azok a hatalmas vállak tehát nem csak a fizikai súlyt bírják el – kérdés, hogy Amerika sorsa nem lesz-e nekik túl nehéz.

Ennyi volt: Dwayne Johnson kiszáll a Halálos Iramban szériából!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·