FILMEZZUNK.HU
Hobbs és Shaw (Hobbs & Shaw, 2019) - Előzetes

Beparkolt a Hobbs & Shaw legújabb magyar nyelvű előzetese!

4598

Hobbs és Shaw (Hobbs & Shaw, 2019) – Előzetes

Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw.

Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat. Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget – és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga – a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb. A HOBBS ÉS SHAW új kaput üt a Halálos univerzumba, és kérlelhetetlen iramban száguld át a világon Los Angelestől Londonig, és Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig.

A főszereplők mellett a rendező személye is további bizakodásra ad okot, hiszen David Leitch-nek köszönhetjük az ütős akciójelenetekkel teli Atomszőkét és a Deadpool 2-t is; a forgatókönyvet pedig a Halálos iramban-franchise állandó írója, Chris Morgan jegyzi, így a film minden bizonnyal megmarad a széria szellemiségénél. A Hobbs és Shaw augusztus 1-én debütál a magyar mozikban, és a következő években sem maradunk Halálos iramban-filmek nélkül: készül a kilencedik és a tizedik rész, illetve a női főszereplős spinoff is.

Jason Statham 10 legjobb filmje

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · · ·