FILMEZZUNK.HU
Robert Pattinson lehet az új Batman?

Robert Pattinson lehet az új Batman?

1384

Robert Pattinson lehet az új Batman?

Az Alkonyatból Gothambe? A legfrissebb hírek szerint Robert Pattinson lehet az új Batman! Hosszú évek huzavonája után végre bejelentették, érkezhet Batman saját filmje Matt Reeves rendezésében, de Ben Affleck nélkül a főszerepben, írja a noizz.hu. Gotham Sötét Lovagjának köpenyét sok ígéretes színész öltené szívesen magára a jövőben, végül azonban csak egyvalaki lehet a következő Batman, lehet, hogy épp Robert Pattinson lesz az?

Érdekességek a szülinapos Robert Pattinson-ról

Egyelőre nagy a titkolózás a DC következő projektje, a Batman körül, ami a hírek szerint 2021. június 25-én kerülhet a mozikba Matt Reeves rendezésében. A rendező nemrég Ben Affleck-től vette át a szerepet, aki múlt héten hivatalosan vissza is vonult Bruce Wayne szerepétől, hogy valaki másnak engedje át helyét a Batman Superman ellen, az Öngyilkos osztag és Az Igazság ligája után. Már most akad néhány közönségkedvenc jelentkező a Sötét Lovag szerepére, aki szívesen követné Adam Westet, Michael Keatont, George Clooney-t, Christian Bale-t és Ben Affleck-et Batman köpenyében.

Közéjük tartozik Armie Hammer, Jon Hamm, Jeffrey Dean Morgan és még Nick Jonas is. A legújabb jelölt pedig nem más, mint Robert Pattinson, az Alkonyat egykori Edward Cullenje. A színészről a BossLogic osztott meg nemrég egy képet és úgy tűnik, nagyon bejön a rajongóknak.

Hallani pletykákat arról, hogy Robert Pattinsont megnézték (a szerepre) és, ha a pletykák forrása igazat mond, akkor minden korábbi jóslatunk rossz volt. Ő lehet az új Bruce!” – írta ki közösségi oldalára a BossLogic.

A jövendőbeli Batman kiléte persze több dologtól is függ. Kérdés, hogy a stúdió alternatív világba száműzi-e a gothami igazságosztó karakterét és apjából, Thomas Wayne-ből csinál Batmant, míg anyjából a fia elvesztésébe beleőrült Joker lesz, esetleg a Batman Beyond történetét húzzák újra elő és az idősödő Bruce Wayne-t lecserélő fiatal utódra bízzák Gotham további sorsát.

10 dolog, amit tuti, hogy nem tudtál Robert Pattinsonról

(Forrás: noizz.hu)


Article Tags: · ·