Joe Pesci legjobb filmjei

A 8 legjobb film Joe Pesci-től, amit vétek lenne kihagyni

8069

5. Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban (Home Alone 2: Lost in New York, 1992)

Újra megismétlődnek a két évvel korábbi események, csakhogy Kevin most New Yorkban kénytelen egyedül tölteni a karácsonyi ünnepeket. A fiú belopózik a Plaza Hotelbe, ahol azonban összefut két régi ismerősével, Harryvel és Marvval. A börtönszökevények megpróbálnak bosszút állni, azonban Kevin eszén nem lesz könnyű túljárniuk.

15 érdekesség a Reszkessetek, betörők! című filmről, amit még biztosan nem hallottál

Tudtad, hogy…?

Kevin a szálloda halljában Donald Trumptól, az újonnan megválasztott amerikai elnöktől kérdezi meg, hogy merre található a telefon. Több száz galambot képeztek ki a híres parkban játszódó jelenethez. Az egyik galamb majdnem belerepült Daniel Stern szájába, amikor az üvöltözni kezdett.

4. Halálos fegyver 2-3-4 (Lethal Weapon 2-3-4, 1989)

A rendőrségnek sikerül nyakon csípnie Leo Getzet (Joe Pesci), egy igazi nagypályást, aki nem kevesebb mint fél milliárd dollárt mosott tisztára a maffiának. A férfi felügyeletével Riggs (Mel Gibson) és Murtaugh (Danny Glover) nyomozókat bízzák meg, akik nem is sejtik, hogy Leo épp annak a bűnszervezetnek dolgozott, amit szeretnének felszámolni. A maffia persze igyekszik eltenni Leót láb alól, ugyanis a férfi kétes információk birtokában van. A nyomok a dél-afrikai nagykövetségre vezetnek, ahol Riggset elvarázsolja a nagykövet csábos asszisztense.

Halálos fegyver 2-3-4 (Lethal Weapon 2-3-4, 1989)

Tudtad, hogy…?

Az eredeti tervek szerint Riggs meghalt volna a hajón a második rész végén, de az alkotók inkább úgy döntöttek, hogy életben hagyják a karaktert, nyitva hagyva ezzel a folytatás lehetőségét. A Dél-Afrikai köztársaság vágatlanul engedte a mozikba a filmet annak ellenére, hogy a filmben negatív színben tüntetik fel az országot.


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download