Jön a Zootropolis folytatása, ráadásul egyből két rész?

671

Jön a Zootropolis folytatása!

A Disney egyik legjobb animációs meséje, a Zootropolis bemutatott nekünk egy különleges világot, ahol az állatok együtt élnek egy társadalomban, és 3 év után végre kiderült valami a folytatásról, és a rajongók nagyon boldogok lehetnek, írja a noizz.hu!

Zootropolis 2016

2016-ban a Zootropolis – Állati Nagy Balhé egyből belopta magát a szívünkbe, hiszen nagyon kreatív volt, sikerült neki egy különleges világot teremtenie azzal a rengeteg állattal, és minden korosztály számára tökéletes szórakozást nyújtott, hiszen meglepően felnőttes témákat is feszegetett, mint pl. a rasszizmus.

A főszerepben egy rendőrnyuszi volt, aki megvadult állatok után nyomoz, és ebben segítségére van egy sunyi róka is, és így ketten alkotnak egy páratlan párost ebben az igényes, zseniális kis animációs filmben. Minden szempontból kiemelkedő alkotás volt, hatalmas anyagi siker, ráadásul a közönség mellett a kritikusok is imádták, és még egy Oscar-díjat is bezsebelt. Bár úgyis mindenki leginkább a lajháros jelenetre emlékszik, és ezzel nincs is semmi baj! Jogosan merül fel a kérdés: na de kérem, hol marad a folytatás? Nos, erre kapunk most választ, és mindannyian mosolyogni fogunk!

zootropolis 2016

Ugyanis a film egyik színésze, Tommy Lister kotyogta el, hogy bizony a Disney-nek van esze, és nyilván jön a folytatás, ráadásul egyből kettő! Végre, ez aztán a jó hír! Még hivatalos megerősítést nem tett a stúdió, de ezek után valószínűleg napokon belül várható a nagy bejelentés, ha már így elrontotta valaki a titkolózást. A Zootropolis pont egy olyan mese, amiből még jöhetne sok-sok rész, hiszen mindig ki tudnak hozni belőle valami érdekeset, mert rengeteg potenciál van benne.

Arról még semmit se lehet tudni, hogy mikor érkezik a két folytatás, de ha közben a háttérben dolgoznak rajta évek óta, akkor még az is lehet, hogy ez lesz a Disney meglepetés projektje 2020 vagy 2021 novemberére, szóval hatalmas a boldogság, a rajongók virulhatnak, hiszen, ha minden jól megy, visszatérhetünk Zootropolisba! Ti is várjátok már? Emlékeztek még a lajháros jelenetre, igaz? Ha nem, akkor nézzétek meg, hatalmas:

A 10 legjobb animációs film, amelyet együtt nézhet a család

(Forrás: noizz.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download