Joseph Gordon-Levitt legjobb filmjei

8 film Joseph Gordon-Levitt-tól, amit érdemes megnézni

6059

Joseph Gordon-Levitt legjobb filmjei

Joseph Gordon-Levitt egy amerikai színész, forgatókönyvíró és rendező is, aki tévénézők szemei előtt nőtt fel, hiszen már hét éves kora óta szerepel sorozatokban. Természetesen világhírnévre nagy sikerű mozifilmekkel tett szert. Karrierjét az Űrbalekok című sorozat indította el, azóta pedig olyan népszerű filmekben szerepelt, mint az 500 nap nyár, vagy az Eredet. A kétszeresen Golden Globe-díjra jelölt színész ma ünnepli 38. születésnapját, melynek alkalmából, az ő legjobb filmjeiből szemezgettünk.

8. 10 dolog, amit utálok benned (10 Things I Hate About You, 1998)

Bár Biancának (Larisa Oleynik) számos hódolója van, édesapja fejébe vette, hogy a lány addig nem bulizhat, ameddig nővére, Kat (Julia Stiles) nem talál magának pár. Kat-tel azonban kiállhatatlan természete miatt senki sem mer kikezdeni. Ekkor jelenik meg egy fiatal srác (Joseph Gordon-Levitt), aki tervet sző, hogy megszerezze Biancát. Felbéreli Patrick Veronát (Heath Ledger), hogy csábítsa el a lány nővérét, ezzel biztosítva szabad utat magának. Azonban a tervbe hiba csúszik, és a dolgok váratlan fordulatot vesznek.

10 dolog, amit utálok benned (10 Things I Hate About You, 1998)

7. Kötéltánc (The Walk, 2015)

Philip Petit (Joseph Gordon-Levitt) artista és kötéltáncos egy magazint lapozgatva, a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyainak képét szemlélve elhatározza, hogy egy kifeszített kötélen keresztül végigsétál az épületegyüttes két tornya között. Mutatványára alaposan felkészül: első körben a párizsi Notre Dame tornyai közötti távolságot győzi le egy kötélen sétálgatva, majd a Syney-i kikötő két tartópillére közötti sétával kápráztatja el a nézősereget. 1974-ben végre úgy érzi, megfelelően felkészült a nagy mutatvány végrehajtására.

Kötéltánc (The Walk, 2015)

6. A sötét lovag – Felemelkedés (The Dark Knight Rises, 2012)

8 évvel később, hogy a sötét lovag legyőzte az ördögi Jokert, és önkéntes száműzetésbe vonult, egy terrorista, Bane érkezik Gotham városába, aki a végsőkig próbára teszi a rendőrség és az ott lakók erejét. Batman kénytelen lesz újra felölteni maszkját, és felvenni a harcot egy ellenfél ellen, melynek képességei még fénykorában is komoly kihívás elé állítottál volna…

A sötét lovag - Felemelkedés (The Dark Knight Rises, 2012)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download